1

kan bağışında bulunmayı çok istedim ama bazı sağlık sebepleri nedeniyle mümkün olmadı maalesef. zaten kan grubum türklerde en çok bulunan gruptan olduğu için çokönemli olmayabilirdi kan vermem ama benim içsel mutluluğum için önemliydi.

herkesin kan vermesini tavsiye ederim. başka insanların hayatını kurtarabilecek bir yardım yapmanın mutluluğu dünyaya değer sanırım. zaten verilen kan kullanıldığında kızılay mesaj göndererek bunu bağışçıya bildiriyor ve teşekkür ediyor. bundan güzel ne olabilir?

ayrıca kan vermek vücuttai kan hücrelerinin yenilenmesini sağladığından bağışçının sağlığına da katkısı büyük... insan hiç değilse kendi sağlığı için bile kan bağışında bulunmalıdır.

1

bulunmadım. günümüz türkiye'sinde akp yanlısı kızılay'a kan vermem.. benim ihtiyacımda olursa verebilecek çok kişi var etrafımda.. eskiden adamlar kan vermek günah diyorlardı.. şimdilerde hoporlörlerle kan alacakları müşteri arıyorlar.. ve de kızılay sodası da artık almıyorum.. değil mi ki üzerinden türk sözünü sildirdiler. sadece kızılay kaldı.. işim olmaz. kısacası ben siyasi bakıyorum olaya..

0

daha öncede kan bağışında bulunmuştum. eğer ihtiyaç olursa yine bağışta bulunurum. aslında altı ayda bir en az bağışta bulunmak gerekir. hem manevi bir kazanç hem de vücut açısından tazelenme imkanı bulmuş olur.

-1

3 ayda bir kızılaya kan verim kan ihtiyacı olan insanlara yardım edeerim

1

evet daha önce bulundum. ve uygun olduğum süreler içinde bulunmak istiyorum.

0

çok isterim ama bulunamıyorum şeker hastasıyım çünkü kan bagısı öenmli