0

sorumani sitesi tabiki kaliteli bir site.bu çizgidende asla şaşmayacak bir şekilde ilerlemektedir.isanllah tabiki kazandirmaya daha çok etkinlikle devam etcek ayrica herzmanda söylüyorum asla üyelerini madur etmiyor.ödeme konusunda bu olay çok önemli bir husus zamani olan herkez burdan maddi anlamda ve bilgi anlaminda faydalanmalidir.çünkü ülkemizde çok genc ve ev hanımının bu tür etkinlikelre dahil olarak harçliklarini kazanabilirler.sorumani plartlformu gün geçtikçe sesimizle dahada çok iyi yerlerlere gelcektir.biz bir oldukça kazanclarda artar en büyük etkide bu çünkü hergün yeni reklamlar geliyor nerdeyse siteye.

0

çok iyi ben çok beğeniyorum yeni olmama rağmen çok sevdim . vaktimin hemen hemen her gününü burda geçiriyorum resmen bende bağımlılık yaptı .ayrıca çokta güvenilir bir site kim evinde oturup para kazandı ki bence hiç kimse üstelik yorulmadan ve üstüne bilgi edinerek, bilgi kazanarak bu işi yapıyorsun bence harika bişey.

0

yaklaşık 15 gündür kullanıyorum gayet iyi bir site. bekleneni verebilen ve zamanınızın karşılığını aldığımız bir site. ayrıca hem öğreniyorum hem eğleniyoruz ve kazanç sağlıyoruz. bu site sayesinde bilmediğim pek çok seyi öğrenme fırsatı buldum.

0

evet. umarım çok kazanır ve kazandırır...

0

bence güzel bır site kazançları güzel inşallah en alt limiti bulup çekip yaparız

0

çok güzel şite yeni başvurdum çok beyeniyom severk soruları cevaplıyom

0

daha yeni kullanmaya başladım umarım iyidir ve güvenilirdir.