0

onu hala çok sevdiğimi ve hiç bir zaman unutamadığımı söylemek isterdim ama karşısına çıktığımda bunşarı söyleyebilecek cesaeti bulabilirmiyim bilemem .

0

bir şey söylemek istemiyorum ve umarım ki kötü alışkanlıklarını ve kötü karakterini bırakıp terk etmiştir , ve onu sevmiyorum çocukluk hatası gibi bir durumdu

0

kendimi tanımaya başladım başlayalı 10. sınıfta aşık oldum belli bir süre 3 ay tam peşinden koştum ama bir gün bile olur demedim aradan yaz tatili geçti kendisi bana bir şeyler hissettiğini söylediğinde ona olan sinirime yenik düştüm gurur yaptım bir daha kendisiyle olmayacağımı söyledim aradan çok uzun zaman geçti insan kendisine hata yaptığını düşündüğü insanları 6 ile 7 ay içerisinde affedermiş aradan 4 yıl geçti onu gördüm hiç bir şey yokmuş gibi sohbet ettik ama 10. sınıfta ona karşı ne hissettiysem yine gördüğümde o duyguları hissettim nedenini bilemiyorum arkasından kesinlikle kötü konuşmayacağım umarım biz olamadık başkasıyla mutlu olur

0

sanırım ona şunları söylerdim. '' her ne kadar şu anda ayrı olsak da senin benim için yerin apayrı. çünkü ben ilk defa bir kıza karşı böyle hisler taşıdım kendimde. senle tanışana kadar ben aşk nedir bilmiyordum. bunu ilk kez senle öğrendim. ben bir kızın yanına oturamazken sana aşık oldum. ben bir kızla göz göze gelemezken senin gözlerinde huzura kavuştum. ben seninle tanışana kadar hiçbir kızın parfümünü hatırlamak için koklamadım. yıllar geçmesine rağmen hala kokun burnumda biliyor musun? beni kendine nasıl bağladıysan artık hayatıma kim girerse girsin senden sonraki hiç kimse seni unutturamadı. bu arada sana şunu da söylemek istiyorum daha çok anı yani. ceren'e parfümünü vermişsin oda sıkmış ve bana koklattı biliyor musun? hemen tanıdım ceren de farkında değil tabi. uzun zaman sonra kokunu tanıdım ve hala nedense burnuma geliyor gibi. ve ben o gece çok kötüydüm kimsenin haberi yoktu fakat ben çok kötüydüm saatlerce ağladım anılarımızı hatırlayıp ağladım. ben sanırım herşeyimi ilk defa senle yaptım. sarılmamı, çıkma teklifi etmemi... kelimeler tarifsiz kalıyor. her ne kadar ilişkimiz kısa sürse de bende öyle bir etki bıraktın ki hala yaşadıklarımız dün gibi aklımda. seninde aklına geliyor muyum peki? orasını bilemem fakat bütün fotoğraflarımız sarıldığımız çıkma teklifi ettiğim bütün her şey duruyor biliyor musun? nereden bileceksin ki? ''demek isterdim. artık onun bir sevgilisi var bir yıldır ve bir delikanlı adamın sevgilisi olan kıza yan bile bakmaz bunun için sevmiyorum. anılarımızı özlüyorum o kadar.

0

benim ilk sevgilim ilk sevdiğimdir inşallah ta son sevdiğim olur çünkü ben simdiye kadar hhiç kimseyi sevmedim sevdiğim kişinin evleneceğim adam olmasını isterdim.ben onu çok seviyorum insallah hep böyle devam eder.

0

ilk aşkım sevdiğim adam işte onu çok seviyorum ve sevmeye devam edecem o benim kahramanım.

0

ilk aşk hiç unutulmaz hala bile aklımda söylemek istediğim sey ise kimseyi onun gibi sevmedim bilsin isterdim

0

ilk aşkım birinci siniftaydi. sevmiyorum onu elbette artık o zamankine aşk denirse.

0

ilkler unutulmaz ama hala eski duygularda hissedilmez. allah onu bildiği gibi yapsın.