0

dızının yapımcısı on plandadır çunku dızının aklıdır

1

iyi bir yönetmen her zaman yapımcıyı kolayca bulabilir, ancak her parası olan en iyi yönetmenle çalışamaz. bu sebeple yönetmen yapımcıdan daha önemli ve önceliklidir. iyi bir film yönetmeninin filmleri milyorlar satar, oyse iyi bir yapımcı parasını konuşturur, ama film iyi bir yönetmen tarafından yapılmadıysa bin seyircilik değeri olmaz.

1

bildiğim kadarı ile bir filmin çekilebilmesi için o film adına bütçeyi hazırlayan kişi olarak yapımcı daha bir ön plandadır. bu yüzden yapımcı olmadığı yerde yönetmenin yapabilecek çok bir şeyi yoktur. yapımcı için ise yönetmen filmin baş ağrısı ve yatırımının karşılığını alabilmek için önemli bir unsurdur.çünkü siz her ne kadar film için bütçe oluşturursanız da filmin kadrosu iyi de olsa yönetmenin bakış açısı ve filmi kattıkları yeterli düzeyde olmazsa yatırım çöpe gider heba olur.

0

yapimci olcakki tabiki o dizi cekcek bir sitket olmasi lazim onu bulunca zaten yonetmende gelir pesinden .

0

yapımcı tabiki önemli ama kalitesiz bir yönetmen koca bir filmi çöp edebilir bence o yüzden yönetmen çok önemli

0

ikisinin de rütbesi baya iyidir. fakat tabikide yönetmen daha üstündür. ye ondan üstünü yoktur. ama şöyle bir şeyde vardır. yapımcılar olmasa yönetmenler filmi çekemez ama yönetmenler olmasa yapımcılar giç olamaz hatta şöyle söyleyeyim yönetmen olmadan film seti kurulamaz bile.

1

bence yapımcı daha önemli yapımcı olmassa yönetmen olmaz zaten

2

önemli olan iyi bir yönetmen olsa da.. çekilecek olan film, dizi her ne ise.. bunun bir maliyetini karşılayacak yapımcının olması gereklidir. yapımcı işin finansörüdür. o ne kadar iyi olursa.. iyilikten kasıt paralı olursa ortaya çıkarılacak eserde o derece kadar değer olacaktır. o yüzden yapımcı son kararım..

1

bir dizi için yapımcı tabiki daha önemlidir.
yapımcı olmazsa yönetmen haliyle diziyi çekemez. :)

1

yapımcı öenemlidir ancak yönetmende yapılan bu filmi seyir zevki yüksek hale getiriyor misal kurtlar vadisi yapımcı ile osman sınavı kıyaslayamazsınız

1

yapımcı olmazsa yönetmen filmi çekemez. çok iyi bir yonetmense yönetmen ama standart olarak yapımcı.