0

saç uzatmak artık insanların çok dert ettiği bir durum.insanlar saçını uzatmak için farklı şeyler deniyor ve farklı doktorlara giderek saçlarının neredeyse kötü olmasını sağlar. saç uzatmak için bazı yağlar kullanılabilir.örneğin hindistan cevizi yağı kantaron yağı ,ozon yağı, badem yağı gibi birçok artık baharatçılarda bulabileceğimiz yağlardan kullanabilir insanlar. saç uzatmak için özellikle de saç düzleştiriciler ,maşalar, saç kurutma makineleri asla kullanılmamalıdır. çünkü saçlarımı da gerçekten de uzamasını sağlamıyor aksine daha kötü yapıyor saçlarınız. saçlarımızı uzatmak için banyo sonrası saç uzatıcı kremler kullanılabilir.eğer ki saçlarımız hiçbir şekilde senin ortak ne yaparsanız yapın özellikleri doktora gitmeyi çok önemlidir.çünkü doktor en azından saçınızın analizini yapar ve saçınıza iyi bir şekilde eğer ki vitamin ihtiyacınız varsa demir eksikliğiniz varsa bunları bakar ve size göre bir ilaç yazar.o yüzden gerçekten saçı uzatmak için genellikle ilk önce doktora gitmek önemlidir. daha sonra evde doğal yöntemlerle de uygulanabilir.mesela ben saçımı önceden tabii ki de saçlarımı uzatmak için hindistan cevizi yağı ,ozon yağı ve bal karışımının iyice getirip saçlarımız sürüyordum. bu yöntem gerçekten çok faydalıydı saçlarımı olurdu çok uzattı. özellikle de yılan yağı çok önemli ben bir ara kullanmıştım ve özellikle saçlarımın kırılmasını ve saçların hızlı bir şekilde uzamasını sağlamıştır. insanlar evinde doğal yöntemlerle bir sürü saç uzatma şeyleri uygulayabilir.artık internette her yerde saç uzatmak için belli bir maskeler var ve doktorlar tarafından öneriliyor açıkçası. insanlar tüm askeri uygulasa gerçekten saçların uzaması için çok iyi bir yöntem olabilir.eğer ki evde bir şey uygulayacaksınız özellikle de baharatçılarda özel yağlar karışımlar alıp bunların saçınızı sürebilirsiniz ama özellikle de şu nokta çok önemlidir sürekli kullanmak çok önemlidir daima insanlar kullanmalıdır eğer ki saçların hızlı uzamasını istiyorsanız. yoksa bir yapıp bir yapmazsanız zaten saçlarınızı uzamaz. o yüzden devamlı çok önemlidir en azından üç ay devam etmek önemlidir saçlarımızı uzatmak için. genel anlamda saçlarımızı uzatmak için neler yapılabilir.benim aklıma açıkçası bunlar gider ilk ve benim kullandıklarım genellikle bunlar.tabii ki herkes farklı şeyler deneyebilir özel maskeler ya karışımlar uygulayabilir herkesin kendine göre bir hızlı saç uzatma şekli vardır.benim genellikle bunlar ama özellikle de eğer ki saçlarınız bulamıyorsun ilgili doktora gidip saç analizi yaptırıp daha sonra doktorunuzun verdiği ilaçları kullanmalısınız.

0

saç uzatmak için: sık sık yıkamamak gerek, yıkarken ıslak hali ile taranması gerekir, saç düzleştiricisi kullanımın azaltmak, yeterli beslenmek, suyun aşırı sıcak olmasını engellemek, saçı masaj yaparak yıkamak.

0

hemen sana soyliyim bana dua edersin ben saçlarımı uzatamazdim hayatta her şeyde denemiştir bak iki soğanı dörde böl içine bir buçuk su bardağı su köy tencereye sonra soğanları da at tencereye kaynar soğan suyu sarı olana kadar ondan sonra ılık oluc saçlarına masaj yaparak uygul hiç bir yer kuru kalmasın ama kalan suyunda uçlarına kadarda islat haftada üç kere iki ay yapcaksin hiç aksatmadan masaj yapmayı unutma saç derine rahat ol soğan suyu kokmuyor kaynattigin için bnm saçlarım şuan belimde

0

öncelikle ilk uapman gereken şey düzenli ve dengeli beslenmedir.daha sonra devamlı ve düzenli spor saç uzatman için gerekli şeylerin başında gelir ama evde saç uzatma yöntemleride var.""sarımsak,limon,zaytinyağı"" bunları kullanırsan emin ol saçın 2 kat fazla uzayacaktır.

0

bakımını düzenli yap, ne çok fazla ne de az yıka. aşırı yaşlanmasını engelle yeterli. besleyici krem kullan. ve uzatma aşamasında kesinlikle kuaför kontrolünde olsun yoksa bir anda uzattığın saçından geriye birşey kalmadığı gerçeğiyle yuzlesebilirsin.

0

düzenli beslenme sart basta
bol bol dus at sulansın kokler :)

0

kullanacağın tek şey kesinlikle yılan yağı olmalı acayip güzel saç uzatıyor

0

sarımsak ez şampuanın içine koy hafta sonları dışarı çıkmayacağın zamanlar onunla yıka .

0

masa veya düzleştirici kullanma. sık sık yika.

0

fazla bir şey yapmana gerek yok genetiğinde hızlı uzama varsa uzar