0

benim olmazsa olmazlarım arasında öncelikle fondoten ve pudra geliyor. arkasından allık kesinlikle olmalı renk vermek açısından. daha sonra nude tonlarda göz farı, eyeliner, maskara olması gerek. ayrıca bunları destekleyen ruj da kesinlikle olmalı diye düşünüyorum. öyle highlighter falan bence çok gereksiz.

0

aylaynır, rimel, ruj, fondoten, güneş kremi, kaş kalemi, göz kalemi, göz kıvırıcı alet benim en önemli eşyalarımı.

0

göz altı kapatıcısı, rimel,göz kalemi,ruj yeterli diğerleri çok abartılı oluyor.

0

olmazsa olmaz minimum makyaj unsurları öncelik rimelin, göz kenarı için kapatıcı,ve ruj,

0

makyaj denilen şey kadınların kendilerini daha iyi hissetmeleri için olsada artık günümüzde kusur örtmek ya da daha çok dikkat çekmek için uygulanmaya başlandı. yüze sürülen 10kg fontöten üzerine ilave edilen allık ya da kaşları boyamak yani insan kendini başkası haline çevirmeye dursun. kaşını yüzünü saçını burnunu yeniden işleme sokmaya dursun. bir ruj bir de göz kalemi neyine yetmedi bunların. basit olan en güzeliydi. doğal güzellik diye bile doğal makyaj yapmamalıydı kızlar.

1

olmazsa olmaz minimum malzemeler olarak ruj, oje, tırnak makası, tırnak törpüsü, sürme en başta olması gereken malzemeler olarak karşımıza çıkıyor.

0

rimel başkada yok ben doğal olmayı daha çok severim bana makyaj yakışmıyor onun için bir rimel çekerim özel günlerde de rikit,allık,pudra,ruj surerim oda çok nadirdir .

0

hepsi olmazsa olmazım özellikle bakım kremi, ruj, rimel olmazsa olmaz

0

yüz için mutlaka bir baz, bb yada cc kremlerden, maskara, allık, ruj. en olmazsa olmazlardan

0

fondöten ruj maskara far göz kalemi pudra allık

0

hiçbiri olmasa da olur. adamlar sapır sapır bosuyor evlenip gerçek halini görünce kadınların.