0

eğer kitaplara daha az para harcamak istiyorsan ikinci el kitaplar tercih edebilirsin ya da kütüphanelerden ödünç alabilirsin hiç olmadı e-kitap şeklinde okuyabilirsin aslında kitap okumak için günümüzde neredeyse hiçbir engel yok ama tabi benim gibi şahsi kütüphane oluşturmak istiyorsanız o zaman başla biraz paraya kıymak gerekiyor. şu anda cengiz aytmatov'un gün olur asra bedel adlı romanını okuyorum gerçekten güzel ve akıcı bir kitap okumanızı öneririm hoşuma bir kısmını sizlerle paylaşmak istiyorum:
" asıl mesele de bu işte. zaman ne kadar geçerse geçsin bazı konularda hiçbir şeyi değiştirmez. elinden malını mülkünü, varını yoğunu alsalar bundan ölmezsin. bunları yine edinebilirsin. ama senin onurunu kırar ruhunu öldürürlerse işte buna çare yoktur"

0

az para ile çok kitap okumak zordur açıkcası çünkü kitapların fiyatlarını az çok biliyorsunuz. yani kitaplara göre değişkenlik gösterir gelir durumu bu yüzden de az para ile çok fazla kitap alma şansınız ortadan kalkabilir. belki daha sayfa sayısı az ve klasikleşmiş modern klasik türü kitapları alıp okuyabilirsiniz hem fiyatları uygun hemde gerçekten güzel hikayeler barındıran bir çok kitaplar var. mesela örnek verecek olursam ben şu an halil cibranın ermiş kitabını okuyorum ve çok beğendim içinden biraz alıntı yapabilirim..
sonra el mitra, bize aşktan söz et dedi. el mustafa da başını kaldırdı, halka baktı ve o anda halkın üzerine bir sükunet çöktü. el mustafa gür bir sesle dedi ki aşk sizi çağırdığı zaman onu izleyin.. yolları zorlu ve dik olsa da.
kanatları sizi sardığı zaman, ona teslim olun. tüyleri arasına gizlenmiş kılıç sizi yaralayacak olsa da. hem aşk sizinle konuştuğu zaman, ona inanın. bahçeyi tarumar eden kuzey rüzgarları gibi darmadağın etse de düşlerinizi sesiyle.
çünkü aşk taçlandırdığı gibi çarmıha da gerer sizi hem besler, hem de budar sizi. yüvelerinize tırmanıp, okşar sever güneşte titreyen körpe dallarınızı. derken inip köklerinize, sarsar toprak sıkı sıkıya tutunuşlarını. mısır demetle gibi deer sizi aşk harman yerinde dövğnüo çırılçıplak bırakır. kabuklarınızı elemek için kalburdan geçirir apak edinceye kadar öğütür sizi yumulayana kadar yoğurur, sonra da atar kutsal ateşine, tanrının kutsal şölenine kutsal ekmek olasınız diye. aşk bütün bunları yüreğinizin sırlarına ermeni ve bu bilgi ile hayatın yüreğinin bir parçası olabilmeniz için yapacaktır.

0

az paranız varsa o zaman ikinci el kitaplara yönelin derim ya da kampanyaları takip edin. daha fazla kitap alabilirsiniz. etkilendiğim söze gelirsek ünlü bir yazara değil ağabeyimin notlarından bir cümle paylaşmak isterim. '' gün doğarken dağların boz yelelerinden bir bilsen ne delice özledim seni. ''

0

kitap değiş tokuşu yapan kitapçılar var. okuyup götürüp yeni bir kitap alabilirsiniz.

1

az para ile çok kitap okumak çokta zor bir şey değil aslında. çevrenizde kitap okuyan insanlar ile kitap takası yapabilirsiniz. internet üzerinden pdf olarak indirip okuyabilirsiniz ayrıca internet sitelerinde kitap mağazalarından daha ucuza orjinal kitaplar oluyor. ama bence en mantıklısı kitap okumayı seven bir arkadaşınız var ise merak ettiğiniz kitapları belirleyin ve birini o alsın birini siz sonra değiş tokuş yaparsınız bu olayı devam ettirerek aynı para ile iki katı fazla kitap okumuş olursunuz.

0

az parayla nasıl çok kitap alınır? tam benim sorum. internet sitelerinden kampanyaları çok takip ediyorum abla. hele okuoku.com'da.. ondan sonra letgoda çok arıyorum kitap. hem alacağım kitap 1 taneyse filan ikimizinde yürüme mesafesinde ortak biyerde buluşarak almam gerekiyor. biraz önce dedim ya okuokudan çok kampanya takip ediyorum diye. bir keresinde 112 tl ye mi 116 tl ye mi ne tam tamına 17 kitap siparişi girmiştim.

0

kitap alacak paranız yoksa telefonunuza indireceğiniz bazı uygulamalar sayesinde kitap okuyabilirsiniz benim 1000 kitap uygulamam var ordan okuyorum ve çokta memnunum

1

kütüphanelere üye olunabilir. arkadaşlarınızla değiş tokuş yapabilirsiniz..sahaflardan alabilirsiniz.
**
"kutsal olan hakikat değil, kişinin kendi hakikati için çıktığı arayıştır. kendi kendini sorgulamaktan daha kutsal bir şey olabilir mi?"
nietzsche ağladığında kitabından yazdım ben. irvın d.yalom'dan..

1

şehirlerde birçok kütüphane var, hiç yoksa üniversitelerin kütüphanesi var herkese açık olur oralar ilk başta kayıt olursun sonra bir kitabı aldım diye bildirir, 15 gün içinde okur geri getirirsin.

1

biz arkadaşlar ile kitap değiş tokuşu çok fazla yaparız kitaplarınızı paylaşacak arkadaşlar edinin. kütüphanelerde unutulmuş yerler ama hala varlar oraları kullanabilirsiniz.

2

kitapların kiralayabilirsin eğer almak istemiyorsan. aynı zamanda bir söz yazacak olsam felsefe taşının gizlerini bilen ve bunu kullanan simyacı j.'ye simyacı adlı kitapta geçiyor.

1

kitaplar artık internet ortamından da okunabiliyor ama tabi ki kitabın sayfalarını elle değiştirmek o kokuyu almak ayrı birşey
ikıncı el kitaplar uygun olacaktır diye düşünüyorum ilgilenirseniz tabi

1

az parayla çok kitap okumak istiyorsan kütüphanelerden faydalanacaksın. etkilendiğim çok kitap var bir iki tane yazayım:
köpek gibi büyütülmüş çocuk
fedailerin kalesi alamut
nietzsche ağladığında