0

zehirlenerek öldürüldü eminim bunu devlet erkanları billiyor ama bunusaklıyorlar nasılki atatürkle alakalı belgeler saklanıyorsa devlet aklı bizer anlamayız

1

turgut özal'ın zehirlendiği iddiası ölümünden bu yana var. beklenmedik bir ölümdü, bana göre de zehirlenmiş olması mümkün. ama mezarı açılıp tahliller yapıldı, cesedinin büyük bir kısmının çürümediği açıklandı. dolayısıyla kolayca tespit edilebilirdi aslında ölüm sebebi. ama bir sonuca varılamadı. üzücü bir açıklamaydı benim için. bir cumhurbaşkanının ölüm sebebini bulamayan bir adli tıp ne işe yarar ki?

oğlunun da ikide bir çıkıp zehirlenme sebebini farklı insanlara ya da gruplara bağlaması, delil olmadan suçlamalarda bulunması tuhaf ve itici geliyor bana. gündem olmak için kullanılacak bir şey olmamalı bu.

1

bunu sadece şu an için allah biliyor otopsi sonucu dogrum ubilinmiyor kimlerin parmagı var bilinmiyor tıpkı muhsin başkan gibi

0

sanıyorum bu konu hiçbir zaman kesinlik kazanmayacak bir konudur. kendisini eşinin zehirlediği iddiası dahi ortaya atıldı. eğer gerçekten zehirlendiyse ya da sonuç olarak öldürüldüyse ve bunun bilinmesi istenmiyorsa sır olarak kalacaktır. aynı şey mesela günümüzde yaşanan, akıllarda şüphe bırakan diğer olaylar gibi. gerçeği öğrenmemiz istenmediği sürece bir bilinmezlik içinde yaşayıp gidiyoruz. turgut özal' ın oğlu da, eğer kesin delilleri olsa açıklardı diye düşünüyorum. yoksa bu onun için de iddiadan öteye gidemez.