1

bence yeşilçam'ın tek yakışıklı oyuncusu.. iki kişidir.. biri caner cindoruk diğeri ise timuçin esen'dir. caner cindoruk'un filmlerini yazabilirim size. ekşi elmalar, kor, çalsın sazlar, gergedan mevsimi ve yabancı.. en son yazdığım yabancı filmini sizlere tavsiye edebilirim. şimdilerde kadın dizisinde muhteşem rol yapmaktadır.. süper yakışıklı tek aktördür bence.. bir de timuçin esen tabii. son günlerin gişe rekortmeni müslüm filmini duymayan belki de gitmeyeniniz kalmamıştır. martıların efendisi, kumun tadı, senin hikayen, sayılabilecek filmleridir. o da cuma günleri yayınlanan gülperi dizisinde çok başarılı bir rolü üstlenmektedir.. ikisini de çok seviyorum. çokk..

0

yeşilçamın yakışıklı lakaplı oyuncusu tarık akan'dır. filmleri hababam sınıfı, canım kardeşim, ah nerede, mavi boncuk, yalancı yarim, tatlı dillim ve daha birçok filmi var.

1

tarik akan'dır.
filmleri:
sev kardeşim
tatlı dillim
yalancı yarim
oh olsun
mavi boncuk

1

yeşil çam da yakışıklı olarak adlandırılan kişi tarık akan'dır. bugüne kadar onlarca filmlerde yer almıştır. bunlar arasında en iyi olan yol filmi, derman, hababam sınıfı, maden, mavi boncuk, canım kardeşim, ah nerede filmleri ilk olarak aklıma gelenler arasındadır. tarık akan bir dönemi ismini kazımış sanatçılarımızdan biridir. uzun boylu olması ve uzun saçları ile yakışıklı lakabı ile anılmıştır.

0

yeşilçam’ın yakışıklı lakaplı oyuncu tarık akandır.