0

çok doğru ama gerçekten zor sorular var yani belki zor olmayabilir ama benim için bazı sorular zordur. çünkü ben ilkokuldan terk ettiğim için bilgi soruları bana çok zor geliyor mesela daha böyle genel kültür soruları ve yoruma açık sorular olsa ben de güzel cevaplar veririm ama bilgi soruları sadece bazlıarını biliyorum bir çoğunu bilmiyorum.

0

sorular çok zor degil hatta aralarında çok kaliteli sorularda var.

-1

kolay sorsalar zoru seçerdik diye düşünüyorum

0

aynen ya beynim yanıyo resmen. düşümeden cevaplayacağımız sorular olsun lütfen.

1

yeni seyler ogrenmek rahatdiz etmesin gencler sizi. arastirirsaniz yaninda baska seylerde ogrenirsiniz. cevabi burdan okursaniz yine birsey ogrenirsiniz.

0

bence de kolaydan da ziyade kisisel sorulara bence daha çok kendi cümlelerimiz ile cevap verebiliyoruz

0

ayni dusuncedeyim valla sorulara bakiyorum benlik birsey yok haliyle de kazancim olumsuz yonde etkiliyor. biraz daha kolay ama uzun cevaba musait sorular bekliyorum arkadaslar

0

ben hep yorum sorusu soruyorum genelde. bilgi sorusu çok az sorarım. bı sıkıntımız varsa sorumani ekibine iletebilirsiniz.yardimci olacaklardır.

0

kolay sorular da olmasın, zor sorularda olmasın, saçma sapan sorular da olmasın, anlamsız sorularda olmasın, ama herkesin bilmesi gereken ve bilgi dağarcığını yükselten sorular silsilesi olsun.

1

seriye bağlandı yine sorular. bugün ki konumuz da roman yazarları oldu arkadaşlar.

0

benim sorularıma gelebilirsin;) biraz mesleki sorular olsada günlük hayatımda olan şeylerle ilgili sorular sordum.

0

kaliteli soru sokabilmek için anlayamadığımız bilmediğimiz sorular geliyor kolay planlar da hemen cevaplanıp diğerleri kalıyor

0

benim sorularıma gel :) benim sorularımda bilgi sorusu da var yorum isteyen sorularda. yorum sorularinda cevabı uzatabilecegini dusunuyorum.

0

lafı agzımdan aldın kardeş ya roman roman roman bilsek zaten burda olamzdık :)

0

bilmediklerimizi öğrenmeye çalışıyoruz sonuçta.

0

aynen öyle herkes çok farklı değişik sorular soruyor ilk defa duyuyorum