0

sürekli havanın sıcak olduğu bir şehire gitmeyi tercih ederim.

0

ben giresunda yaşıyorum her yaz tatile gisrim ailemle yalovaya afyona istanbulu normalde hiç sevmem ancak 15tatilde istanbula akrabamin yanina geldim ve niyeyse o kadar icim ısındı ki resmen hayat orda ya giresundan nefret ettim bursada veya istanbulda yasamak isterdim

0

bu konuda kararsız olurdum ve önce birkaç şehir gezmek isterdim. gönlümde şahsen birkaç şehir var, izmir, şanlıurfa, diyarbakır vs vs aslında hepsine arabayla gidip bir iki gün kadar kalsam kararımı veririm, hemen karar ver dersen de galiba şanlıurfa’yı seçerdim :)

1

bulunduğum şehirden ayrılmak istesem bana kalsa istanbul'da yaşarım, çok seviyorum istanbul'u tüm kargaşasına rağmen, ama eşim asla bu şehre yerleşmez.
bursa'ya da yerleşebilirim bana kalsa yine, ama eşim istemez orayı da. bursa'da oğlum var. bazen diyorum eşime torunun olursa, ona bakmamız gerekirse de mi yerleşmezsin diyorum. bana dediği o zaman gelsin hele düşünürüz oluyor. bilmiyorum. benim tek istediğim bir suya bakan ev, deniz, göl olabilir. yeter ki suya baksın, ama önü hiç kapanmasın.

0

eskişehir'e gezmek için gitmiştim gerçekten çok beğendim insanları çok anlayışlı ve güleryüzlü bu durum sizinde enerjinizi yükseltiyor şehir genel olarak çok temiz sigara izmaritlerini yerde bulmak çok zor eğer öyle bir şansım olursa eskişehir'de yaşamak isterim

0

türkiye'de ise izmir ya da aydın'da yaşamak isterim. ama başka ülkede olacaksam ya londra ya da new york'ta yaşamak isterdim. özellikle new york ankara'ya benzetiliyor diye new york'u tercih ederdim.

0

yaşayacağım şehir kesinlikle istanbul şehri olurdu benim.ben istanbul şehrinin üzerine başka şehir tanımam bu alemde.istanbul şehirlerin ağası ve paşasıdır kesinlikle.

0

izmir hiç gitmememe rağmen uyandığımda izmir e gitmek için ağladığımı bilirim böyle bir huyum var.

0

şu an istanbulda yaşıyorum ve kesinlikle ayrılmak istediğim zaman sinop’a yerleşirim

0

trabzon'da yaşamak isterdim. yeşil yeşil doğa ile iç içe küçük bir köyde, ahşap bir evde yaşamak isterdim.

0

izmirde yaşıyorum muğlanın sahil beldelerinde yaşamak isterdim

0

kayseri'de oturuyorum ve deniz olan yerleri tercih ederdim antalya mersin izmir bunlardan biri olabilir

0

ben tekirdağ’da yaşıyorum ama seçme hakkım olsaydı kesinlikle trabzon rize tarafı derdim . bence harika şehirler , şiveler , o güzel evler , yeşillik .

0

zonguldakta yaşıyorum ve burayı hiç sevmiyorum kesinlikle izmir de yaşamak isterdim çok güzel bir şehir

0

istanbulda yaşıyorum fakat en çok bodrumda yaşamak isterim

0

akçakoca düzce'de efsane sakin ve huzur dolu bir yer. kesinlikle kaçıp gitmek isterim.

0

izmire gitmek orda yasamak isterdim hem ben denizide cok severim

0

tekirdağ'a gitmek isterdim ilk aşkımı bulduğum yere özgürlüğü tadığım yere bir yandanda insanlarının sıcaklığı konuşmaları bile o kadar güzel ki diğer yandan istanbul'a olan yakınlığı çok kalabalıkta değil denizde var yeşilikte daha ne ister ki insan

0

bulunduğum şehri zaten sevmiyorum buradan taşındıktan sonra da istanbul’a gidecem ama nerede yaşamak isterdim tabii ki de ege de muğla veya izmir’de yaşamak isterdim.

0

norveç’te yaşamak isterdim nem yok havası temiz