2

para kazanmak mümkün mü?

internetten para kazanmak mümkün mü?

9 cevap
1

ben kazandım ve halen kazanıyorum. doğru kullanılırsa faydalı olur elbette. ama sanal paralar değil tabi bahsettiğim. hesabıma yatan gerçek paralar.

0

evet mümkün. ben mesela şimdiye kadar 500 tl civarı para kazandım internetten

0

evet kazanmak mümkün. ben iki defa ödeme aldım bu siteden. bence sende bi asıl sitede

0

valla mümkün mü değil mi 25 lirayı tamam aldığım da öğreneceğim

0

bu site ile para kazanmak tabii ki mümkün. soru başı 2 kuruş, cevap başı uzunluğuna göre değişiyor.

0

bu siteden para kazanmayı kast ediyorsanız mümkün olup olmadığını bir zaman sonra görebileceksiniz. çünkü bazı kullanıcı arkadaşlar alt sınır olan yirmi tl'yi geçmiştir.

1

kastınız bu siteden para kazanmak ise çok büyük kazanç elde edilmez ama damlar işte az da olsa... :)

zaten yazıp çizmeyi seven bir insansanız burada hem hoş vakit geçirir hem de ufak da olsa karşılığını alırsınız.

1

para herşey değil ama çok şey para demek özellikle de şu zamanlarda insanlar tek bi maaşla geçinemediği için ek gelir arayışı içindeler şuan bizim yaptığımız gibi kolay para kazanmak için çok uğraştım ama olmuyo bi şekilde önünüze engeller çıkıyo ve kaybediyosunuz çalışaraksa para kazanmak günümüzde oldukça zor asgari ücret az işverenler elinden gelse hiç maaş vermek istemiyolar farklı branşlarda ek gelirler elde etmeye çalışıyorum burayı denemeye başladım çok az kazandırıyo belki ama ilerleyen zamanlarda görücez ne kadar sürede ne kadar para kazandırdığını para kazanmak her alanda mümkün ama ben şuna inanıyorum çok çalışarak çok para kazanılmaz bence kafayı çalıştırarak çok para kazanabilirsiniz bu konular üzerine çok araştırdım okudum deneme yanılmalarım da oldu uzun sürdü tabi

0

azda olsa kazanılıyor damlaya damlaya göl olur