0

şu an kazandığ8m para yok ama çalışıyorum yakında kazanacağım ya bu siteden kazanacağım yada başka siteden kazanacağım. bir çok sitede üyeyim ama burası en iyisi bence bana göre
sizi tebrik ederim gerçekten kullanışlı bir site burası ben burda inşallah kazanacağım daha yeniyim burda 2 güne 100 tl birikir.

0

simdi oncelikle sitede reklam yapmak yasak. yani yasak olmasayfi bile etik olmayacagi icin soylemek istemwzdim acikcasi. sonucta bu site diger site ve uygulamalara gore daha iyi. hem odeme anlaminda hem site anlaminda. yani ekstra birseyler aramak istiyorsan anket siteleri ve ankrt uygulamalari mevcut. onlarda zaten anket oldugu zaman mailine anket gelmekte ya da mailine bildirim olarak dusmekte. gelen anketler oyle fazla zamanini da almaz en azindan. en fazla yarim saatini alir ki, anketlerde o kadar uzun surmuyor zaten. hani pek bir kazanc saglanmiyor acikcasi anketlerden ama ufak tefek biriktirir en azindan sigara iciyorsan bir sigara parani filan cikartirsin. ondan ziyade anketleri doldurduktan sonra burada soru sorup cevap yazabilirsin. acikcasi ben kimsenin buradan ayrılmasını istemem yani. anketten ziyade makalede yazabilirsin ama onda da belli bir makaleden sonra kabul etmemeye basliyorlar. yani daha duzgun yazmamizi bekliyorlar. ilk makalelerin acemiligi olacagi icin o yuzden kabul ediyorlar. yoksa baska turlu oyle aman aman kazandiran bir site ya da uygulama yok. genellikle (%70 - %80 gibi bir oranda) dolandirici oluyor siteler. pek takilmamani oneririm yani.

0

yani ben baska bie siteden grldim. zaten orada da kazanc saglayamadigim icin yeni arayislar icerisindeysim zaten. bu sitenin reklamini da görünce buraya geldim. iyi ki de gormusum yani. burada guzel kazanclarda sagladim acikcasi. yani tamam crvaplarda kazandigimiz kazanclarin kazanc algoritmasi dusmus olabilir biraz ama. yani bu siteden sonra bir iki siteye de uye oldum onlsra da bsktim burasi kazanclarin dusmus olmasina ragmen digerlerine gore daha iyi. ywni bu tarz sitelerde kalacsksan birinde kalmani tavsiye ederim. ama anket siteleri gibi arada sieada anket gonderip puan veren siteler de var. onlarda iste dedigim gibi ara sira anket gonderdikleri için fazla bir vakit harcamiyorsun ankette. anket sitwlerinde takilabilirsin açıkçası. internetten ayeica kitap satisi yaparak para kazanmaya calisiyorum. sattigim kitaplari koysum, alicilarin mesaj atmasini bekliyorum. bir de bilgi yarismalarina katiliyorum ben. zaten uygulama olarak 5-6 tane mi ne canli bilgi yarismasi var. google play'den girdiginizde cikarlar yani. ;) gerci son soruya kadsr grlip kazananlarda cok olunca odulde bu kadar kisi arasinda dagitiliyor. 25 kurus kazandigin da oluyor kazananin fazla olmasindan dolayi, bazen de 70-80 kuruşta kazandigin oluyor bir yarışmadan. zaten zamanlari belli oldugu icin ne zaman olacak bu canli yayinlar diye bir dusuncende olmuyor.

0

internetten para kazanqbilmek için bazı uygulamalar youtube instagram satiş ortaklığı forum blog açma veya anket doldurma gibi çeşitli siteler mevcut . fakat burada reklam yapmak yasak olduğu için açıklayıcı biçimde yazamam ancak yabancı anket sitelerini araştırırsanız bunlardan da fayda görebiliriz iz bu yolla da para kazanabilirsiniz .

0

ben daha önceden başka bir sitede yarışıyordu fakat daha sonra ödeme yapmaya başladıkları için buraya takılmaya karar verdim ve diğer sitelerinde bu kadar güvenilir olduğunu düşünmüyorum ayrıca burada reklam yapmak yasak olduğu için böyle sorular sormamalsınız.

0

bir çok site var fakat fazla güvenilir site yok zaten burda söylense bile o uygulamanın reklamını yaptığımız için otomatikmen ban yeriz yani burdan kazanmaya devam et sen .

0

tek bir uygulama var evet ama maalesef burada paylaşamayız reklama giriyor çünkü .

0

bu uygulamaların hiç birrini kullanmıyorum ve kullananların burda raklam yapmasını doğru bulmuyorum. sadece sorumani ekibinin kurdugu bu sitede cok güzel gelirler elde ediyorum ve bu sayfadan başka bir sayfada kullanmıyorum.

0

hayır malaseff yokdu ilk para kazanma sitem bu ilk dafa şimdi kullanıyorum

0

reklama gireceği için paylaşamıyoruz maalesef.

buna benzer bir sitede daha üyeliğim mevcut ama orayı bıraktım diyebilirim oranın kazançları daha düşük fakat sohbeti muhabbeti goy goyu daha fazla.

1

reklama girer, yönetim rahatsız olur diye endişe ediyorum.

gizli müşteri uygulamaları var ama son dönemde revaçta olan... bazı firmaların çalışanlarını denetlemek için belli bütçelerle internetteki uygulamalar üzerinden müşterileri görevlendiriyor. kullanıcılar da firmanın bu çalışanına müşteri gibi giderek denetliyor ve para kazanıyor.

rakip bir site olmadığı için bunu yazabilirim sanırım. :)