0

en çok kullandığımız temizlik malzemesi öncelikle bulaşık deterjanı dır .çünkü insanlar sürekli acıkır ve yemek yerler .o yüzden de yediklerini yıkama gereğinde bulunurlar .o yüzden en fazla evde kullanılan temizlik malzemesi bulaşık deterjanıdır.ama bulaşık deterjanına ilaveten kullanılacak diğer bir temizlik deterjanı ise çamaşır suyu dur. çamaşır suyunu hergün tuvalete çıkarken ve banyo yıkarken kullanabiliriz en azından gerçekten tuvaletim ve banyonun bize hijyenik olduğunu hissettirir bu yüzden evde en çok kullanılan 2 temizlik malzemesi öncelikle bulaşık deterjanı ve daha sonrasında çamaşır suyu dur.

0

bulaşık deterjanı çamaşır suyu yumuşatıcı

0

temizlik yaparken en çok çamaşır suyunu kullanırım. hatta o kadar çok kullanıyorum ki evdekiler kaç litre döktün diye dalga geçerler. çamaşır suyundan sonra kullandığım şey ise çamaşır yumuşatıcısıdır. yumuşatıcı ile toz almak en kolayı. toz aldıktan sonra evin içinde harika kokuyor. bu koku uzun süre evde kalabiliyor. sizede tavsiye edebilirim.

0

dis fircasi tabi bide odanin tozunu almak icin toz bezi :))

1

fayans temizleyici , çamaşır suyu ,sirke ,cif kullanıyorum .sirke mutlaka kullanın inanılmaz parlatıyor yerleri ve ahşap eşyaları.