1

yani ben de yeni katıldığım da pek fazla anlayamadım %5 kazanç var ve bir de yüzde 20 kazançlar var ama ben denedim yüzde 20 soruya da cevap verdim %5 yüzde soruya da cevap verdim ve yüzdeliği olmayan soruya da cevap verdim sanırım ne kadar cevabı uzun tutarsan ve doğru cevap verirsen böyle kendimize özgün cevaplar olursa kazancımız aynı olur diye fark ettim ama demiyorum ki yani cevabı uzatmak saçma sapan şeylerle öyle de hiç hoş olmuyor sadece işte kendimize özgün doğru cevaplar versek ve cevabınız biraz uzun olursa daha çok kazancımız olur diye düşünüyorum.

0

var tabiki olmazmi ne kadar cevabı o kadar uzun tutarsan karşılığında ise aldığın miktar da artar bu size kalmış birşey asla kimsenin emeği karşılıksız kalmaz cevapsız sorularda ise kazanc olarak dahda fazla alırsınız asla da kısa yazmayonki kzanciniza kazanc katın benim görüşüm bu.

1

hayir etkiliyor. toplam kazanca bakinca pek bir kazanc yansitmamis gibi gozukuyor. ama bir crvaptan mesela 10 kurus kazaniyorsan o %20 ek kazanc saglayan soruda ayni karakterdeki cevabina 12 kurus kazaniyorsun. %5 de daha az ek kazanc saglarsin ama iste ek kazanc... o yuzden crvaplari mumkun olsugunca uzatmaya calisin ki :d bu kazandigimiz ek kazanclar kendini gostersin. :)

1

kısa bir cevap 1 kuruş zaten %5 fazla olsa ne değişebilir ki. ama uzun cevaplarda çok farkediyor. özellikle %20 kazançlı sorular çok güzel motivasyon sağlıyor kısa sürede çok kazanmak için.

1

sımdı burda 5 kurus varmı yokmu neden bıze boyle bırsey yaptılar sebeb nedır verın bıze para cukur evımız o zman mahalleme karlar yagsın para var dedıler geldık aga

0

ben hiç dikkat etmedim buna ama muhtemelen illaki yani bir etkisi bulunuyordur.yoksa boş yere böylesi bir seçeneği bizlere sunmazlar diye düşünüyorum.

1

soruya verilen cevabın uzunluguna bağlı aslında. 40 karakter yazarsan 1 kuruş verir. burdan bi fark anlayamayız. daha çok yazıp denersen farkı anlarsın zaten.

1

teşekkürler @sorumani ben çok fark edemedim bu zamana kadar daha fazla dikkat ederim artık :)

4

bunu şöyle ispatlayabilirsiniz;

bir cevap %5 ya da %20 olmayan soruya yazınız.

aynı karakter uzunluğunda başka soruya tekrar cevap yazınız.

bonus yüzdesinin kazanca ilgili yüzde fazla etki ettiğini göreceksiniz. :)

0

uzun bir cevap verirsen öyle bir kazanç sağlarsın.

1

aynen öyle 1 kuruş ayni yine biraz uzatirsan 2 kuruş veriyo