0

güzel başarılı gündemde olan genç bir oyuncu dizide oynuyor

0

gerçekten çok iyi bir oyuncu ben çok seviyorum hazal kaya'yı.boyunun küçük olması ve doğal olması ,samimi olması gerçekten insanı etkiliyor. aslında insanlar konu asıl konunun küçük olmasına boyunun küçük olmasına takılıyorlar ama oyunculuğun asıl yapma nedeni boyu değildir diye düşünüyorum. bu küçük olanlardan ilk olanlarda yapabilir. gerçekten hazal kaya'nın oyunculuğunu çok beğeniyorum. şimdiki bizim hikaye dizisindeki oyuncular gerçekten çok iyi. bizim hikayeyi hiçbir şekilde kaçırmıyorum.süreç takip ediyorum hazal kaya da gerçekten oraya ayrı bir tat katmış. oyunculuk gerçekten mükemmel.

0

kesinlikle çok çok çok başarılı ayrıca karakteri de on numara beş yıldız

0

boyu kısa olabilir güzel bir kadın ve iyi bir oyuncu şuan bizim hikayeyi izliyorum başarılı bir oyuncu beğeniyorum hazal kaya'nın oyunculuğunu

1

çok farklı bir oyunculuğunun olduğunu sanmıyorum. fazla abartılacak gibi bir oyuncu değil. fiziği falan da sıradan. onu insanlar için bu kadar farklı kılan şey ne merak ediyorum doğrusu.

0

bence çok donuk bir oyuncu. ben tv de onu görmek istemiyorum.

0

boyunun kisaligini saymazsak yuz ve fizik anlaminda cok guzel oyunculuk olarakta cok basarili

0

hazal kaya başarılı ve güzel bir oyuncu.ilk adını feriha koydum ile tanıdık bizim hikaye dizisini izliyorum süper bi dizi gerçekten.