0

kumrallara kızıl renkler muhteşem olur.kesinlikle deneyin

0

koyu kumrallara platin müthiş yakışıyor. kumral olarak ise karamel tonları
kızıl ın tüm tonları çok yakışmakta

0

açık kumral ise ; sarı balyaj.
koyu kumral ise ; kızıl balyaj .

0

bence her insan kendi doğal haliyle daha güzeldir. kumral kumral kalmalı. esmer esmer kalmalıdır. bakımlı olunabilir fakat doğal halimizle kalmak daha iyidir. ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol

1

bence siyah daha çok yakışıyor ve en çelicilerinde bana öyle geliyor çünkü ben onları seviyorum

0

kumrallara bütün saç renkleri yakışabilir. isterlerse sarı isterlerse kumral yada kızıl saç renkleri seçebilirler

0

bence kendi saç renkler yani genelde kahve tonları açık değil koyu ama

0

sarı rengi denemesinler çok sırıtırlar. siyah makbuldür

0

kumrallara yakışan saç rengi kesinlikle kahverengidir. kumral tenli birisini gördüğümüz zaman kahverengi saçlarını ona çok farklı bir hava katmaktadır. kendi rengine ait saç rengi her zaman daha özeldir.

0

bence kumrallara sarı saç rengi daha güzel yakışır neden diye sorarsanız çünkü tene koyu olduğu için sarı renk daha güzel gider ama ben kumral olsam şahsen saçımı boyatmak lazım çünkü kumral rengi çok güzel bir renk yani kumrallar bence ayrıcalıklı sarışınları esmerlere göre yani kumral si yani ne sarışınsın ne esmersin hiç gerek yok abi yani saçını boyatma ya ama illaki boyayacağım diyorsun biz karışamayız da sarıya boyatmalılar bence sarı çünkü koyu rengi daha güzel gider yani kumral tene ama kızıl ve eğer egzotik bir insansa mavi rengi de tercih edebilir ama sarı yani bence benim görüşüm sarı asla benim görüşüm hiç boyatmamaları benim bir arkadaşım vardı oda kumraldı saçın arasına ombre yaptı sarı renkle çok hoş durdu yani ben çok hoşuma gitti bence siz de deneyebilirsiniz saçınızı ombre yapabilirsiniz kumrallar size diyorum eğer erkekseniz ve ombre kızların hoşuna gidebilir yani bence bi deneyin derim ben denemekten zarar gelmez berber kafama deneme tahtası gibi kullanmak istemiyorum diyorsanız da bence hiç boyatmayın saçınızı zaten siz kumral sınız ayrıcalıklısınız kalsın öyle.

0

kumral dediğimiz insanlara her renk saç yakıştığı söylense de öyle bilinse de siyah renk pek yakışmamaktadır ama tabii kişiden kişiye değişir. en çok yakışan renk ise kızıldır. sonrasında sırasıyla pembe tonları ve sarı [ marjinal olduğu doğrudur bu yüzden her ne kadar pek tercih edilmese de ]

0

bence karamel ve kızıl saç rengi çok yakışır.

0

bence kumrallar istedikleri renkte saclarinu boyuyabilirler. esmer de olur sarisinda kizil da. ama benim tercihim sari ve tonları kumral tene daha çok yakışır.

0

kızıl veya siyah favorimdir kesinlikle tartışmasız açık ara öndedir

0

eğer gözleriyle uyumlu bir renk seçerse dağa iyi olur bence

0

siyah veya koyu kahve renkler iyi gider diye dusunuyorum

1

koyu veya açik kahve rengi gzl olur bence

0

ben kumralım saç rengim kahve rengi siyah ortası gibi bişey ve ben mumnunum

0

bana kalırsa ten rengine hangi saç rengi uyuyorsa onu yap derim

0

kumrallara saç olarak, kendi ten renginde veya ten rengine yakın kahvenin her tonundaki renkler yakışır.