0

evet yapıyorum. genelde sabahları uyandıktan sonra kulaklığımı takıp çıkmak bana keyif veriyor. özellikle de henüz kahvaltı yapmamış olarak. yaz aylarında akşam yemeğinden sonra çıkmak da güzel gerçi. eğer kilo vermek amaçlı yapılacak bir aktivite ise uzmanlar diyetisyenler vs de zaten akşam yemeğinden sonra çıkmayı ve sonrasında bir daha yemek yememeyi tavsiye ediyor. bence her ikiside mantıklı ama. diyet yapıyorsanız eğer sabah kahvaltı öncesinden çıksanız bile akşam zaten çok hafif yiyecekler tüketirsiniz. o yüzden insan bu konuda ruh haline göre hareket etmeli. canınız ne zaman istiyorsa o zaman çıkın ama bence çıkın. hem sağlık hem terapi açısından. insan çok güzel bir şekilde, hem müzik dinleyip hem yürürken ruhunu dinlendiriyor. koşu bandı imkanınız varsa öyle de yapabilirsiniz diyeceğim ama ben tercih etmiyorum. koşu bandı olsa bile çıkıp yürümek, temiz hava almak bir iki insan görmek inanın daha güzel. yine de size kalmış tabii.. süreye gelecek olursak rahat bir saati var. bazen 1,5 saat bile olabiliyor. hatta akşamları çıktığımda genelde 1,5 oluyor. yemek yiyip çıktığım için akşamları biraz daha efor sarfetmek istiyorum. özellikle bir de yanınıza sevdiğiniz birini aldıysanız hem yürüyüş yapıp hem muhabbet ediyorsanız o da çok güzel..

0

evet ben genelde evde olduğum için kaşslarım omuzlarım bacaklarım tutuluyor ve ağrıyor . yürüyüş yaparak açılıyorum kendimi iyi hissediyorum . temiz hava ve yürüyüş iyi geliyor .

0

çok fazla aman ayiripda yapmıyorum ama tabiki bende bazı zamanlar yapmaya calisiyorum.faydaisda oluyor tabiki insan vücuduna eklemlere .

0

heer gün işten çıktınmı bi 30 dk yürüş yaparım

0

düzenli yürüyüş yapıyorum sağlıklıyım ve mutluyuz düzenli beslenip düzenli yürüyüş insanı formda ve dinç tutuyor bu yüzden hayatı seviyorum ve sağlıklıyım

1

her gün yürüyorum bugün evde işlerim var diye gidemedim. günlük yürüyüşlerim en az 6000 adım olacak şekilde telefonumdaki programa göre belirliyorum.. dün misal tam 9494 adım yürüdüm.. 7.57 kilometre yürümüşüm.. yarından itibaren yine devam edeceğim. ben sağlığım için yürüyorum. tansiyon problemim olmasın diye..

0

günde 8400 adım bazen ise 10000 adım kesin oluyor

0

ben sporcuyum futbol ile uğraşıyorum günde en az yarım saat koşuyorum

0

düzenli yürüyüş yapma gibi bir fırsatım olmuyor ama yürümek kadar güzel bişey yok.neden derseniz ben tüberkloz hastalığına yakalandım, çok aşırı kilo kaybı yaşadım.hayatımda 6 ay yürüyemedim, ailem sırtında beni tuvalete kadar taşıdılar ağladım sızlandım hep.yürümeye başladığım zamanlar ayaklarımın değerini anladım, artık yürümek o kadar ağrıma gitmiyor eskisi gibi.haftasonları planlama yaparak, en azından spor olarak yürüyüş yapmalıyız.

1

sürekli düzenli yürüyüş yapmam ama yürüdüğümde 5 kilometre yürürüm.

1

muhakkak günde 1 saat yürürüm hiç ihmal etmem.sağlığım için yaptığım en düzenli şey .

1

tabiki hatta suandada yuruyuse cikacsm hazirlaniyorum

1

düzenli yürüyüş yapmak sağlık açısından önemli bir aktivitedir. her gün düzenli bir şekilde yürüyüş yapan insanlar sağlık açısından sağlıklı ve dinç kimselerdir. tıp doktorları her gün mutlaka belli bir miktar yürüyüş yapmanın insana inanılmaz faydaları olduğunu söylerler. ben hergün bu aktiviteyi yapmaktan maalesef uzağım. çünkü bunu yapmak için çok vaktim yok. yoğun bir işte çalışıyorum ve yoruluyorum. ama ara sıra maçlara gidiyorum. ayrıca düzeni yürüyüşün yanında düzenli beslenmede son derecede önem arzetmektedir.

1

düzenli yürüyüş yapmıyorum. ama zaten çoğu günüm koşuşuşturmaca içinde geçiyor. yürüyüş hedeflerim tutuyor hep. o nedenle spor olsun diye yürümüyorum artık. zaten yoruluyorum. kendime kalan zamanlarda oturup dinlenmek istiyorum.

1

evet düzenli olarak yürüyüş yapıyorum yağmur altında yürümeyi de çok seviyorum.

1

düzenli yürüyüş yapmak isteyip asla yapamayanlardanım

1

düzenli yürüyüş yapiyorum yaşam kalitesi için gerekli olduğunu düşünüyorum