0

burada olmamın sebebi tabii ki ilk başta herkesin bildiği gibi asıl hedef para kazanmaktır insanların günlük hayatta ihtiyaçları olduğu için boş zamanlarını telefonda bilgisayarda veya tv başında geçirdikleri için bir şey kazanamıyorlar ama burada herkes çok büyük miktar olmasa da gene kendi ihtiyacını karşılayacak şekilde para kazanma uğraşın da ben de bu uğraşın içindeyim bazen her insanda olduğu gibi ben de bazı konuları bilmiyorum veya gözüme takılan soruların cevaplarını merak ettiğim için okuyorum insanların o konudaki düşüncelerini bilmek istiyorum başka bir şekilde kimsenin burada olduğunu düşünmüyorum.

0

işsiz oldugum için ufak tefek de olsa harçlık çıkarmak için burada bulunuyorum. is bulana kadsr hic yoktan iyidir. bir kazancim oluyor diyorum. çok kitap okurum mesela. belki okuduğum birkaç kitabın parasini çıkartırım derdindeyim.

0

ögrenciyim ucuza motor aldım ve bozuldu tamirde tamir parasının yarısını tamamladım diger yarısını tamamlamaya çalışıyorum

0

öğrenciyim ve paraya ihtiyacım var :) eğitimim için...

0

başta kafa dağıtmak,bilgi edinmek ,soru sormak kazanç asla yoktu bende şimdi ise yine bilgi edinme falanda var tabiki ama kazanç için gelir elde etmek için burdayım ve burda olmaktan keyif duyuyorum. iyiki üye olmuşum.

0

farklı sorulara cevap verip değişik sorular sorabiliyorum. zaman öldürüyorum diyebilirim.:)

0

çalışamıyorum öğrenciyim.ek gelirim olsun diye katıldım.