0

korku filmlerini merak ediyorum. ama izleyemiyorum. ancak gördüğüm kadarıyla dabbe serisi baya başarılı. görsellerini beğendim.

0

bayılırım korku filmlerine ama türk korku izlemiyorum hoşuma gitmiyo yani. hostel testere 666 eski film ama olsun korku seansı seris ruhlar bölgesiiii ve serisi serilerin birbirine bağlnışı çok güzel. annabell dehşet kapanı aa bide diğerleri diye bi film varrr film efsaneee mutlaka tavsiye ederim sonunda tam bir ters köşe oluyor insan. evdeki düşman da çok iyi bir filmmm yetimhane altıncı his te çok güzel... baya var yani şuan aklıma gelen bunlar tavsiye ederim

0

en sevdiğim halka serisi sonrada son durak serisi.

0

cocukken en korktugum film kesinlikle evil dead dir..simdi izledigimizde guluyoruz.. bunun haricinde testere serisi hostel halloween turk cin filmlerinden bazilari da korkunc oluyor

0

bu hayaatta en sevdiğim şeykerden biridir korku filmleri en sevdiğim korku filmi siccin serisi

0

gerilim ve korku filmini kim sevmez ki en son korku olarak siccine gittim korkmayı umarak olmadı

0

severek ve korkarak izledigim film türleridir..özellikle marid 3 harfliler adli filmi askere gıderken otobuste izlemistim 1 hafta etkisinde kaldim.

0

aslında korku filmlerini çok seviyorum ama benim için korku 2 ayrılır 1 gerçek olan üç harflilerle ilgili korkular �kincisi ise zombi ruh vesaire gibi canavar yaratık gibi şeyler ikinciden hiç korkmuyorum her zaman her saatte izleyebilirim ama birinciden korkuyorum asla izleyemiyorum gerçek olduğu için gerçek olduğunu bilmesem izlerim hiç sıkıntı olmaz yani benim korkum gerçek olması yani genel olarak seviyorum

0

korku filmlerini begeniyorum benim favorim serim korku kapani serisi izlemeyen arkadaslar varsa kesin izlesin derim

0

semum' u izlemiştim. çok korkmuştum. artık çok sevmiyorum

1

ben korku filmlerini çok seviyorum en sevdiklerim ise otel serisi, korku gerilim olarak son durak ve ayna güzel filmlerdir.

0

ben maalesef izleyemiyorum . bir hafta boyunca etkisinden çıkamadım bir korku filminin . o gün bu gündür seyredemiyorum .

1

en sevdiğim film türlerinden birinci sırayı korku filmleri alır. daha çok seri olan korku filmlerini tercih ederim. özellikle testere serisini çok beğeniyorum.

0

evet çok severim ama şuanda aklıma gelen yok.

0

pek sevmiyorum ama önceden dabbe filan vardı onları izliyorduk

0

korku filmlerini sevmiyorum insanı urkütüyo