1

hızlı tren tercihimdir. en seri şekilde vakit kaybetmeden ve boşa zaman geçirmeden gideceğim yere ulaşmış olurum ve orada rahatça dinlenecek vaktim olacaktır. vakit nakittir, boşa harcamamak gerekmektedir.

0

kişiden kişiye kişinin amacına göre değişir bu sorunun cevabı. kişi uzak bir yere hızlı ulaşmak istiyorsa hızlı treni acelesi yoksa eğlenerek çevresini görmek suretiyle yolculuk yapmak istiyorsa normal treni tercih eder ancak hızlı trenlerin kaza yaptığını göz önünde bulundurursak [ böyle bir şey olmamalı ama, kimse bunlar niye oluyor demiyor } normal tren tercih etmek daha mantıklıdır. ulaşımda treni seçenlerin amacı genelde budur zaten ağır ağır ama gezerek görerek seyahat etmek diyorum.

0

kisinin gidecegi yere ve yaptigi seye gore degisir gezmek ve gormek icin normal tren tabiki ama is icin giden varsa hizli tren daha makul ve fiyat olarak kisiye kazanc saglicaktir.

0

seyahate çıkıyorsan . amac etrafındaki güzellikeri görüp . güzel vakit harcamak demektir.
bu şekilde düşünmek gerekirse. ilk akla gelen yavaş tren de seyahat etmek daha mantıklıdır.
ama insandan insan değiştiğinide değerlendirmek lazım...

0

aslında bu soruları ılgılı birçok cevap verilebilir seyehat esnasında tabikide uzak mesefa bir yolculuk yapılınca insanlar pek çok yol olmasını istemezler ve toplu taşıma olsun yada kendi otomobıl araçlarınla gidilmesinden rahatsız olurlar yol mesafeleri cok uzundur ve insanların ruhları daralır benım tercihim şudur hızlı trenmı yoksa normal trenmı eğer çok acıl bir işin varsa yada şehir dışısa tabikide hızlı trene bınmekte fayda vardır. eğer şehir içi bir mesafede yetişecek biryeriniz yok ise normal tren tercih etmenizde her zaman fayda vardır sımdı mesela hızlı trenle normal tren arasında para farkı kesım ücreti farkı her zaman vardır hızlı tren adı üstünde bir mesafeye çabuk giden bir taşıma aracıdır ve kesim ücreti fazladır ama normal trende istasyonlar sayesınde gidilıyor şehir içi ve oldukça kullanışlıdır ve cep konusunda pek masraf yakmaz ama simdi sizin tercihiniz acıl işiniz oldugunda hızlı trene bınmekte fayda var ama yoksa normal trenle gitmenizde fayda var .

0

seyahate çıkarken hızlı tren yerine normal tren tercih edilmeli bana göre çünkü normal trende gezerek gidiyorsun hızlı tren bir kaza sonucunda ölebilme ihtimali vardır geçenki ankarada hızlı tren kazası sonucunda ölen kişiler gibi gezmeyi seven kişi normal treni tercih etmelidir

0

böyle bir seçim yapma şansınız varsa; seyahet amacınıza göre seçim yapabilirsiniz. mesela zaman sorununuz yok ise, normal tren seçerek gittiğiniz yere kadar olan her yeri daha net görme şansına sahip olursunuz. aceleniz varsa imkanlar doğrultusunda hızlı treni tercih edebilirsiniz. kazasız yolculuklar dilerim.

0

seyahatte çıkarken hızlı treni tercih ederim.

0

seyahate çıkıp gezi amaçlı gitmek isterseniz eğer sizin için normal tren tercihen olması gerekir.eğer ulaşacağınız noktaya daha hızlı gitmek istiyorsanız hızlı treni tercih etmeniz gerekicektir.gezip görmeyi seven birisi olaraktan normal tren ile yolculuk yapmak tercihimce daha güzel.

0

eğer gideceğiniz yere çabuk gitmek istiyosanız tabikide hızlı tireni tercih etmelisiniz ama eğer gidiceğiniz yere giderken gezmek dolaşmak ve yolculuğun tadını çıkarmak istiyosanız tabilide diyer şıkkı tercih etmeniz daha iyi olacaktır bence hedefe ulaşmak değilde hedefe ulaşmaya çalışırken ki gidişat daha güzel olabilir eylence arıyorsanız bu sizin için daha güzel olabilir düşünsenize giderken ki sureç daha güzel tabikide size eşlik edecek karınız kızınız yada bi arkadaşınız da olabilir çocuklu ailelere tavsiye ettiğim gidiceğiniz yere en hızlı gideceğiniz güzergahı seçmek

0

kisiden kisiye degisir hiz korkusu olan kisiler icin normal teren daha uygundur ama acelsi olan hiz seven kisiler hizli yreni tercih edebilir ama hizli tren en iyisi bana gore hizlica gidip zamndan da tasaruf ediyorsunuz gitmek istediginiz yere aninda gidebiliyorsunuz bu mukemel bisi o yuzden ben hizli tireni secerdim

0

eğer acelemiz var ise hızlı tren olur ama acelemiz,yok ise etrafı izleyerek yavaş yavaş gitmek daha güzel bence

0

seyahate çıkarken normal trende hızlı trende kullanılabilir. bu kişiden kişiye değişir eğer ki hiçbir aceleniz yoksa sadece etrafa bakınmak istiyorsanız güzellikleri görmek istiyorsanız yani normal tren tercih edilebilir. ama aceleniz varsa bir yere yetişmek istiyorsanız hızlı tren çok idealdir. tren yolculuklarında genellikle normal tren ne yapıyorum. çünkü hızlı tren aniden geçtiği için tünellerden hiçbir şekilde bir yere görmüyorum. daha çok gezmek için gittiğim için o yüzden etrafı görmek istediğim için normal treni tercih ediyorum. kışın ise genellikle hızlı tren kullanırım çünkü pek bir yer göremiyorum açıkçası. her yer sisli olduğu için fazla bir yer göremiyorum. o yüzden insanlar eğer ki etrafa bakarak gitmek istiyorlarsa normal tren, hızlı bir yere yetişmek istiyorlarsa acelen varsa hızlı treni kullanmalıdır. yani bu herkesin tercihini meselesidir.

0

eğer yolculuklar seviyorsan hiç düşünme tabiki normal ama ben hemen gitmek istiyorum acelem var diyorsan hızlı tiren ve benim görüşüm hızlı tren kisiden ksiiye değişir bu

0

mantıken hızlı tren. normal trenin yük treninden pek bi farkı yok hızlı tren de her türlü lüks de mevcut tabi gideceğin yere de bağlı. kısa mesafeyse normal trenle gidilebilir ama uzun yolculukta dayanilmiyor.

0

gideceğin yere ve sana bağlı.eğert çok uzun bir yolculuk yapacaksan ve doğu ekspresi tarzı yataklı vesaireli bir trende yolculuk yapmayacaksan hızlı tren mantıklı.ama kısa yolculuklarda normal trendi tercih edebilirsin o tıkırtıyı ve o geçmişten fırlamış hissini ben seviyorum açıkcası.hatta daha eski modelde trenler yapılsa fena olmaz

0

öyle zevkine bir yolculukta seyahatse kesinlikle normal tren okur fakat gitmem gereken yer hem uzak hem de acil bir şekilde isim varsa tabii ki de hızlı tren ile giderim veya uçak ile mesela bu sene ankara'ya gittim hızlı tren ile muhteşem birşey çok beğendim herkese tavsiye ederim saatte 300 km'ye kadar çıkabiliyor duyduğuma göre saatte 400'e kadar çıkıyormuş önceden şu an raylar iyicene oturduğu için o kadar yukselemiyor hız

0

benim tercihim normal tren olur. çünkü insan gezmeye çıkmış salına salına gezmesi daha mantıklı gibi geliyor.

0

seyahata çıkarken sana kalmış bir durum istersen hızli tren istersen normal tren sana kalmış.

1

tren yolculuğu gerçekten çok zevkli oluyor. hızlı tren ile seyahat etme gibi bir fırsat varsa tabi ki de onu tercih ederim. zaman önemli zaten onunla da bir nevi zamanı satın alıyoruz. her ne kadar yolculuk güzelde olsa sonuçta yola gitmek yorucu ve bir yerden sonra bunaltıcı oluyor.