0

kerimcan durmaz’ın bu konuyla ilgili bir açıklamasını okudum. çocuklarınızı ilgiden uzak yetiştiriyorsunuz. ellerine veriyorsunuz tableti telefonu hipnoz olsunlar sussunlar diye elinizden geleni yapıyorsunuz. sonra da vay efendim benim çocuğum etkileniyor kötü örnek bunlar. bence çok doğru söylemiş kerimcan neden hep suç atacak birilerini ararız etrafımızda hiç bir zaman suçlu biz olmayız. bilinçsizce veriyorsunuz çocuklarınıza telefonlarınızı oda açıyor önüne geleni. bilinçli olarak bile verilmez telefon çocukların eline ya yaydığı radyasyon yeter onun zararını anlatmak için. siz çocuklarınıza sahip çıkın. büyükler içinse zaten akılları var seçme duyuları bar. istemiyorlarsa izlemesinler kimse kimseyi zorlamıyor izleyeceksin diye. bence sadece çekemiyorlar bu ülke de başarılı olan insanları. ne kadar acınası bir haldeyiz üzülüyorum halimize.

0

bence çok doğru bir şey sırf youtube, ınstagram gibi sosyal medya araçlarından para kazanayım diye saçma salak videolar, esprisi olmayan sözler, sağlık açısından hiç iyi olmayan ürünlerin reklamı, sırf tıklanma alsın diye bir kaç ürünü karıştırıp yeme olayı, gibi şeyler yapıyorlardı iyi olmuş dava olayı. o kişilere sosyal medya yasaklansın

0

bos isler pesindeler kapatimali boyle kazanc olmaz

0

doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. boş muhabbetler, hakaretler, küfürler hiç hoş değil. gençler de bunlara özeniyor. keşke tamamen yasaklansalar.

0

birilerini incitmemedikten sonra fonomenler daima izlenme rekorları kraın insanlardır

0

mantar gibi çok türemişlerdi önüne geçilmesi gerekli.