1

ben evin içinde hayvan beslemeye karşıyım çünkü bir hayvan evin içinde beslendiği zaman bakım ister temizlik ister yani böyle kedi köpek gibi hayvanlar hiç evin içinde beslenmeye tahammülüm yok çünkü her tarafa tüyleri dökülür ama ileride muhabbet kuşu almayı düşünüyorum birde akvaryum balığı ben hem muhabbet kuşu hem de akvaryum balığı çok severim evin içinde onlar da evin içinde dolaşmadığı için onları besleyebilirim.

0

en çok sevdiim hayvan kedi ama besleyemyorum çünkü hastalık olur diyorlar bi ara küçük yavru aldım her gelen bişey dedi o yüzden başkasına verdik

0

tabii ki de kedi olur. çünkü ben çok küçük yaşlardan beri kediciyim ve her zaman hayatımda mutlaka bir kedi olmuştur. kedi benim can yoldaşım sevgi yumağım ve her anlamda varoluş sebebim. alışverişlerimde onun sevdiği şeyler her zaman ön planda olmuştur. masraflarımın çoğu da yine onun sağlığını koruma adına yapılan aşılar ve giderlerdir. çünki onlar da bizler gibi can taşıyorlar ve hem koruyucu hekimlik hem de tanı ve tedaviler çok önemli.

0

evimde ilk olarak muhabbet kuşu beslemiştim. bana çok alışmıştı ve konuşmaya başladığı dönemde balkon kapısından kaçtı. birkaç kez daha kuş besledim. sonra ördek beslemiştim. bir ara kedilerim vardı. ayrıca yavru yapan anne kediye ve yavrularına bakıyordum apartmanın arka bahçesinde. şuan hangi hayvan beslediğime gelirsek şuan ki evcil hayvanım kaplumbağa. yaklaşık 1 yıldır bizim evde yaşıyor. artık neredeyse ailenin bir üyesi gibi bir şey oldu.

0

evimde kaplumbağa tavşan kuş gibi hayvanlar beslemek isterdim . bunun yanı sıra kedileri çok severim herhalde kedi beslerdim . belki bı ihtimal köpek olursa golden çok sıcak ve samimi geliyorlar bana golden türünde bir köpekte olabilirdi . papağan olabilirdi mesela . özellikle maymun beslemeyi çok isterdim .

0

kaplumbağa beslemek isterdim birde küçük süs köpeklerinden

0

evimde herhangi bir hayvan beslemek istesem muhtemelen bu akvaryumda balık olurdu.çünkü kedi köpek gibi hayvanlar yoğun ilgi ve alaka ya ihtiyaç duydukları için ve ben de işim gereği her zaman evde olamadığım için onlara vakit ayıramayacağımdan tercihim bu yönde olur.yoksa hayvan besleme çok severim hatta küçükken de çok sevdiğim bir köpeğim de vardı.ama hayatta bazı şeyleri istesek de yapamıyoruz.akvaryum dememin sebebi suyunu ayarlayıp ve yemini verdikten sonra sizden çok fazla şeye ihtiyaç duymaları ve gerçekten evde de oldukları zaman varlıklarıyla huzur vermelidir.zaten su sesinin insan psikolojisine iyi gelen geldiğine dair bir hayli araştırma var.

1

kedi beslemeyi çok isterdim evde. daha önce de besledim. kediler eğlenceli ve temiz hayvanlar. bana göre beslemesi en kolay hayvanlar kedilerdir. ancak çok sevdiğim kedimi kaybettiğimden beri yeni bir kedi beslemeyi düşünmüyorum. şimdi evimde muhabbet kuşu besliyorum.

1

evinde bir hayvan beslemek istesem bu hayvan kedi olmazdı kesinlikle kuş olmaz çünkü kuşların uçması lazım özgür olması lazım bence evimde hayvan beslemek istesem bence bu bir köpek olurdu ama süs köpeği olurdu normal büyük köpeklerden korkuyorum çünkü inşallah bir gün bir köpeğim olur da ben de ona bakarım

1

köpek tabiki zaten beslediğim beş tane köpegim var

1

japon balığı,kedi,muhabbet kuşu beslemek olabilir.

1

ben çocukluğumdan beri güvercin beslerim bir başka zevki var

1

evlenmeden önce 2 kuşum vardı hala yaşıyorlar maşallah annemler besliyorlar

1

ben evimde kedi besliyorum.ayrıca bahçemde köpeğim bulunmakta

2

evde bir bahçem olsaydı tavuk ve horoz beslerdim. çok güzel oluyor çünkü

3

köpeğim olsun isterdim yine bu sefer ufak evde beslenebilecek olanlardan.. daha önce bahçemizde beslediğimiz ares'imizden sonra büyük köpek istemem..

1

biraz fazla hayvanseverim galiba büyük bir akvaryumum, 8 tane muhabbet kuşu'm var ve bunların yavrularını almaktayım. artık siz düşünün :) 3 tanede kedim var

1

tüy döktükleri için, ve doğal olarak dışkılama ihtiyaçlarından dolayı ben evde hayvan besleyemiyorum, bir ara kedi beslemek için çok heveslendim arkadaşlarımı gördüm evi felaket dışkı kokusu ve kedi tüyü ile doluydu o nedenle ondan soğudum. ablam bir ara balık besliyordu , onun da kokusu vardı ondan da soğudum. küçükken kardeşimin civcivler vardı, onlar da her yere pisliyordu balkonda , sonra da kocaman olup sevimli haller kaybolunca yine bir vazgeçme duygusu hakim oldu bana. bu nedenle evde hayvan beslemeye isteğim yok. bir arkadaşım evde 11 tane kedi besliyor ,doğrusu yemeklerin içinde bile kedi tüyü olduğunu düşünmeden edemiyorum çünkü evin her yeri dolu.

1

buğüne kadar bir çok hayvan besledim kedi ,köpek, kuş ,balık ,sincap başka bir hayvan beslemek isteseydim bu kesinlikle şempanze olurdu.

1

tavsan olurdu. hem beslemesi hem de temizlemesi kolay bir hayvan. ☺