1

sorumani ekibi çalışıyor. gene bir kişiyi banlamış. helal olsun?

hak yedirmiyor ve kimsenin hakkına gecmiyor. sorumani ekibi siz cansınız ya. ;) gelin bi sarılalım. :)

14 cevap
0

ben o banlanan arkadaşa listede hiç görmemiştim en sondaydi bir baktım ikinci sıraya çıkmış bende helal olsun ne hizliyims dedim kendi kendime herkesi geçmiş yani nede olsa kopyala yapıştır içerik yasak yapcaginida düşünemedim kopya yapistiri aklima bile gelmedi bir baktım sorumani paylaşım yaparak banlancagini gösterdi sana bu çocuk ikinci sıraya demkki kopya çekerek yapıştırarak gelmiş dedim yani sorumani gerçekten yakalamış en güzelini yapmış yoksa haksız yere kazanmış olcakti bizler emek vererek yapıyoruz olsa kopyala yapıştır yapıyor en güzeli i yapmış yapmasaymis daha iyi olurmuş yani

0

nerden anlıyorsunuz arkadaşlar banlama işlemini? ben göremedim öyle bir uyarı falan...

0

helal olsun çok iyi yapmışlar herkes emek vererek kazanmaya çalışıyor kimse kendini uyanık sanmasın

0

hak edeni banlamak gerekir.
lakin önce bir uyarı şart.
şimdi bildirimm göndermeden ban atmak için sözleşmeyi katı tutmak gerek. ne diyelim hayirlisi

0

kopyala yapıştır yapanları banlamaları gayet güzel bir şey. her ne kadar sitede çok aktif olmasam da, burada özgün yazı yazanların emeğine ihanet olup, hakkının yenmesi oluyor bu. iyi yapmışlar banlayarak.

2

sorumani’den kaçmaz abi. tekrar teşekkürler sorumani’ye. hakkaniyeti korudukları için.

1

ya evet fark ettim sanki bunu ama kimdi anlayamadım.. bir sorusu vardı.. ona cevap verdim.. göndere bastım.. altta böyle bir soru yoktur yazısı çıktı.. dedim ne oluyor.. o ara kopyala yapıştırdan ötürü banlandınız gibi bir yazı sanki gördüm.. öyle panikledim ki bir ara dedim ya ne oluyoruz.. ben bir şey yapmadım.. zannettim bana diyor.. asla yapmam ben.. başka soruya girdim.. baktım cevap verebiliyorum. bir derin nefes çektim..

-1

çok iyi olmuş valla anlamadığım şey o insanın içi nasıl rahat oluyor.kazanmadığı ,hak etmediği bir para .yani neden helal yol varken böyle birşeye intiyaç duyulur ki .bu kadar zor olmasa gerek bildiğin şeyleri yazmak zaten her soruyu cevaplamak zorundasın demiyor sana sorumani ekibi kurallar gayet basit,kendine özgü cümleler kullan ve kendin yaz ,kopyadan uzak dur .ne kadar zor olabilir ki ...tebrik ediyorum ekip üyelerini ve bu konuda çok iyiler gerçekten .

1

aynen öyle daha çok kişi olmalı yoksa 81 vilayeti turluyoruz

0

taa en basindan beri masallah bu konuda calisiyorlar. hic taviz vermiyorlar valla. yani diger yazarlaein hakkini gasp edemezsin diyor ve bani basiyor valla.

1

kopya çeksem bende banlanırım heralde neden hakkıyla yazmak varken kopyaya gerek duyayım

-1

meraba evet bende fark ettim epey banlandi.

0

maşallah diyelim böyle hak yiyenler tabi banlansın bencede emek hırsızlığına karşı mücadele etmek lazım.

-1

daha sıkı takip etmeliler bence. daha banlanacak çok kişi var.