0

maalesef hiç memnun değilim çünkü geçmişte yaptığım bazı hatalar önüme geldi ve bedelini çok ağır ödedim. hani bir söz var ya zamanında göz yumduklarımız yarın size göz açtırmaya bilir diye işte tam da bunu yaşadım o yüzden memnun değilim ama umutsuz da değilim o hatalardan ders alırsam her şeyin daha iyiye gideceğine eminim.

0

su an kendimden memnun muyum bazen evet bazen de hayır diyebilirim.dış görünüş olarak değerlendirmeyeceğim elbette iç sel olarak mnevi anlamda değerlendirmem gerekirse kendimden memnun olmadığım ilk ve en önemli olan sey hayır sözünü kullanmak konusunda özürlüyüm evet cünkü aman kırılmasın aman üzülmesin diye sürekli içsel anlamda sıkıntılar yaşıyorum.dürüstlük konusunda dürüstümdür ama bu hayır sözü bana cok uzak bu konuda sana olumsuz geri dönüşler oldumu evet cok oldu ama yapamıyorum.aslında ruhumuza zarar veren olay ve yahut kişileri kendimizden uzaklatırmak için hayır diye protesto etmeliyiz.sizi kabul eden bu şeklide etsin.siz insanlık adına vbir şeyler yapma gayretindeyken karşınızdaki nisan sizi maddi ve manevi anlamda sizi nasıl sömürebilirim nasıl işimi yaptırabilirim gördürebilirim diye türlü entrikalr peşinde olacaklarıdr.ben insani olarak yaklastığımda kazığı yiyen ben oluyorum.kalbimi ve iyiniyetimi sadece allahın bildiğini düşündüğümiçin fazla kafaya takmamaya çalışıyorum.hobim olan işimi yapıyorum insanlarla diyolog içerisindeyim bazen insanlardan uzak kalmak çok iyi gelebiliyor.ruhumu bedenimden çıkarıp kendimi dışardan gözlemleyebiliyorum.dışardan bakınca ben nasıl görünüyorum.diye ..ya da geçmişde yaşadığım olayları akıl süzgecinden geçirdiğimde nerede yanlışlar nerede hatalar yaptığımı şimdiki aklımla cok iyi anlıyorum..can yücelin dediği çok güzel bir söz var aklımdan cıkarmadığım.bana eski günleri verin birde şimdiki aklımı,,bazen dilimize yapışan bir söz vardır şimdiki aklım olsaydı.demekki yaşadığımız her olay ve tanışdığımız her kişiler bize ya ders verecekleridr yada bize olumlu anlamda bir şeyler kazandıracaklardır..

0

c9k sukur ama suan bi hata yaptim kendimden iyreniyorum

0

kişilik ve insan olarak memnun ama yeterli değilim,yeterli diyen varsa kendini kandırıyodur.

0

ben hiç bi zaman kendimden memnun olduğumu hatırlamıyorum. sürekli hata yapıyorum ve bu beni çok sinirlendiriyor. bazen istediğim şeyi yapamıyorum, bazen istemediğim bir şeyin tam ortasındayım. bu yüzden pek memnun olduğumu söyleyemeyeceğim üzülerek.

0

şu an kendime çok memnunum çünkü derslerim iyi mi anne babam da iyi geçiniyorum.

0

geçmişte olsa bu soruya cevap vermem gerekseydi memnun değildim derdim ama şimdiki hayatımda kendimden ve şu anki kişiliğinden çok memnunum.

0

bu cevaplanmasi cok uzun bir soru uzerinde oldukca dusunulmesi gerekiyor. çünkü suan kendimden memnunum desem kendimi kisitlamis ve gelisimimi durdurmus olacagim. adeta köklerimi baltalayacagim. memnun degilim desem sukursuz olacagim. suan kendimden ne tam anlamiyla memnunum ne de tam anlamaiyla memnun degilim diyebilirim. daha gidilmesi gereken cok yol var acikcasi.

0

çok şükür.
çirkinim evet, huysuzum evet, biraz değişiğim evet.
lakin, ben eşsiz bir varlığım; sempatigim, gulecim, konuşkanım, dürüst olmaya çalışıyorum, insanlara açık konuşurum, alçak gönüllüyüm.
kisaca; gönüllerdeyim :)

0

ben şuan kendimden memnunum ama geçmişteyken bu soruyu sorsaydin ben kendimden hiç bir şekilde memnun olmazdim ama şuan çok şükür kendimi seviyorum kendimden de memnunum ve iyi bir eş iyi bir anne olduğuma inanıyorum anneme babamada iyi bir evlat olduğuma inanıyorum ben inanmadım bile ailem benim iyi bir evlat eşimde iyi bir eş olduğunu söyler bende oğluma iyi bir anneyim onun kendimle gurur duyuyorum ve memnunm :)

1

her zaman kendimden memnun oldum. arada kendime kızdığım zamanlar da çok olmasa da oldu.. insanlara her zaman güvenmem ve onları hep iyi insan formunda görmem.. sonrasında da her zaman tabiri caizse kazık yemem.. bu zamanlarda kendime kızarım.. o içimdeki iyi niyeti sevmem..

0

elhamdulillah çok memnunum. rabbime şükürler olsun.

0

allah yaratmış tabiki memnunum kusurlarım olsa da kendimi çok seviyorum,her şeyi kabul ediyorum hayatımda ve hatta bundan daha iyi nasıl olur.