0

tabikide cv ronalda messi futbolu iyi ama ronaldonun yaninda 1 sinif asagida ronaldo hem fiziken hem.hiz olarak.messiden 1 tik.ustte

0

bu soruyu çok cevapladım başka üyelerde sormuştu her neyse bir daha cevaplayacak olursam bana göre dünyanın en iyi oyuncusu süphesiz cristiano ronaldodur neden diceksiniz yaptıkları ortada m.unitedla harika işler yaptıktan sonra real madride geldi ve her sene 45 golün altına düşmedi şu an şampiyonlar liginde en çok gol atan oyuncu konumunda ben bunları anlatırken messiyi kötülemiyorum messide harika bir oyuncu çok güzel golleri ve asistleri var ancak bence messi ronaldo kadar yetenekli değil hep aynı çalımla oyuncuları geçiyor hiç farklı çalım denediğini görmedim her neyse neden ronaldo diyorum çünkü ronaldo sadece maçta olan performansıyla değil dışarda yaptıklarıylada duyuluyor benim için ronaldo çok özel bir futbolcu çünkü ronaldo biz müslümanlara sempatiyle bakıyor altın ayakkabasını satıp filistine yollamıştır parasını daha bir cok kez müslümanlara yardım etmiştir şu an italya da juventus takımının formasini giyiyor ve çıktığı 13 macta 9 gol 6 asist yapmış bence çok başarılı bir istatistik bu istatistikle ben sadece real madridde değil her takımda başarılı olurum diyor real madridden ayrıldıktan sonra real madrid bi düşüse gecti bence kesinlikle ronaldo yüzünden oldu diyorum yani ronaldo gittigi için düşüse gecti çünkü real madrid ronaldoya alışmıştı sistem ona göreydi şu an ise tüm yük balea kaldı bakalım neler yapacak yani demek istediğim ronaldo dünyanın en iyi oyuncusudur bana göre.

0

c.ronalda daha iyi futbol oynamaktadır vir cok kez kupa kaldıran insan

0

iki oyuncuda harika özelliklere sahip oyunculardır ama benim düsünceme göre ronaldo harika bir topçudur ben şahsen ronaldocuyum çünkü ronaldo çalışarak ve çok emek vererek bu günlere geldi ve özellikle müslumanlara olan yakın ilgisi beni çok etkilemekte mesela altın ayakkabısını satıp filistine destek olması beni etkileyen bir olaydı ronaldonun ilerleyen zamanlarda müslüman olmasını çok isterim ronaldocuyum ama messide çok harika bir futbolcudur barcelonanın beynidir adeta ben messisiz barcelona düsünemiyorum bence messi başka takıma hiç gitmeyecek ancak barcelonada takımı bıraktıktan sonra barcelona takımı çok düsecektir çünkü barcelonanın oynadığı sistem messi üzerine kurulmuş bir sistemdir.

0

şüphesiz c.ronaldo kendine çok iyi bakan,limitlerini zorlarcasına çalışan bir adamdır. kendisi

0

ben messiyi tutuyorum sebebsiz, ama uzun zamandır da futbolla ilgilenmiyorum.

0

şimdi bu kategoridid çok farkli cevaplar var . ikiside gercekten mükemmel oyuncular . hakketen onlari izlerkwn futboldan keyif aldiginiz insanlar. oturup onlarin futbol anlayisini izleyin. o kadar mukemmel oyun oynuyorlar. yani futbola cok fazla bir katkilari oldu .
o kadar iyilerki ongarin oldugu takimlari insanlr onunlarla tanidilar. bu kadar iyi oyuncular .
simdi bana oyunculuk yonunden ikiside efsane bir oyunculuk anlayislari var. ikisini de kendi e ozgu tarzlari stiller var. ikisininde muhtesemm bir oyun zekalari var . oyuna o kadar hakimler ki sanki sahada hec yerde onlari gorebiliyosunuz. hatta ronaldoyla ilgili bir uygulama yapildi. adam karanlikta bile orta acildigi zaman gol atiyor ve hicbirinide iskalaadna .
messide aynisekilde belki ronaldodan daha fazla iyi bir oyuncu. calimlari ozellile frikik golleri i sani kendinden aliyor.
ama sunuda belirtmeliyim ki ronaldo kadar karekterli bir oyuncu yok bnce. ama messi o kadar degil. tonaldo egoist degil adam yardimsever durust . bnce oyunculuk yonuyle tabiki de messi . ama insanlik ve karakter acisidan tartisilmaz farkla ronaldo.

1

iki oyuncuyuda küçüklükten beridir çok severim.ikisinide sürekli takip ederim.fakat messi bana daha çok zeki ve daha güzel oyuncu gibime geliyor.ronaldo ise çok karizma ve taktiksel oynayan bir adam gibi geliyor.bu yüzden çok karasız kaldım.küçükken arkadaşlarımızla playstation kafelerine gittiğimizde sürekli bu iki takımdan birini alırdık ben real madrid aldığımda aklıma cristiano ronaldo geliyordu.arkadaşım barcelona aldığında messi geliyordu aklına.çok güzel günlerdi bu günleri bu 2 adam güzelleştirmişti yani katkıları vardı.

1

ronaldo messiyr göre bir dünya markası bence

1

çok futbolla alakam yok.. ikisi de ismi bilinen büyük futbolcular. messi'nin mi ronaldo'nun mu reklamı vardı.. türk hava yollarının.. güzeldi..

1

oyun tarzları farklı insanlardır ronaldo çoğunluğunu ayağınba veriyor ama messi bence tamamen :) kafasıyla yapıyor herşeyi ama yinede çok fazla bir fark olduğu söylenemez

1

hiç emin değilim ama bence ronaldo daha kaliteli.

1

lionel messi ve cristiano ronaldo arasından bence en iyisi lionel messi’dir.bu cevabımı birkaç maddeyle sıralayacağım:
1-cristiano ronaldo’nun doğru düzgün bir çalımı yoktur.
2-messi’nin futbol zekası ronaldo’dan
daha fazladır.
3-messi daha seri oynuyor.
4-messi vücut hareketleriyle daha ön plandadır.

1

her ikisi de marka olmuş kendini kanıtlamış spor insanı ve kaliteli futbolcu.lionel messi, arjantin futbolu gibi bir ekol ülkeden, dünya kupalarının favori ülkelerinden birindi yetişmiş biri ve çok estetik oynuyor.seyir zevki veriyor her ikisi de izlerken.
christiano ronaldo,ise portekiz milli takımının günümüzdeki en değerli oyuncusu ve takımın dinamosu gibi.futbolu gerçek bir profesyonel gibi oynuyor ve mücadeleden kaçınmıyor ve narin oynamıyor futbolu.messi bu konuda biraz zayıf gibi bence. ronaldo'nun sporcu kişiliğinin yanında en beğendiğim diğer yönü ise sosyal duyarlılığı ve belli konularda dirayetli duruşu.kendisine atılmaya çalışılan son çamurda bile nazikçe davranarak yine kalitesini gösterdi. o yüzden benim gözümde kendisi daha bir başarılı.

1

tabikide cristiano ronaldo her gittiği takimda ve miili takımında başarılı bir futbolcu her an herseyi yapabilecek kapasitede

0

bence messi çünkü teknik olarak yakıcı bir adam, ama artistlik oynama da günümüz futbolunun vazgeçilmesi. bu yüzden harmanlamasını iyi biliyor. neticede maç sonunda kimse artistliğinize değil skor tabelasına bakar.

0

bence messi dir. çünkü messi ronaldodadon iyidir.

0

iki büyük futbolcu, ikisini aynı dönemde izlemek muazzam. futbola doyuyuruz her izlediğimizde, klasları ortada tartışılabilecek birşey bulamayız.messi'nin çevresinde ki oyuncular ne kadar elit futbolcu olursa, messi'nin verimliliği tavan yapar.takım resmen messi üzerine kurulu,onu yeşil sahadan kulübeye aldığımızda takım elinden geldiğince yine bişeyler çaba sarfeder ama sıradan bir takım görünümünde olurlar.takım sahada etkisiz ise, messi'nin pek yapacağı birşey olamaz. bu kaideyi ronaldo için diyemem, o hem takım oyuncusu hem de üstün zekâya sahip, her zaman şapkadan tavşan çıkartabilecek bir deha.portekiz milli takımı ile son avrupa şampiyonasında gösterdiği performans, öne sürdüğüm tezi gün yüzüne çıkarıyor.ronaldo bir takımı sahada olduğu gibi,kulübede bile ateşleyecek ayağa kaldıracak potansiyele sahip bir karakter.aynı soyunma odasını paylaşan oyuncular için, ronaldo bulunmaz hint kumaşıdır.aldığı sayısız ödüller, başardığı kırılan rekorlar,bir çok kupalar bunun en büyük ispatıdır.kişilik herşeyden önce gelir ve ronaldo'nun karakteri düzgün, saygılı.dünya'nın nerdeyse büyük bölümü futbolseverler olarak, ronaldo'ya karşı içlerinde büyük sevgi barındırıyorlar.bunun tek sebebi, işini bu dünya'dan olmadığını gösterdiği performansıyla başarmıştır.messi'ye saygı duyarım ama ronaldo bambaşka bir kişilik, olağanüstü bir futbolcu.idol olarak ronaldo'yu örnek aldım her zaman ve benim için gelmiş geçmiş en büyük futbolcudur.

1

son zamandaki oyunuyla ronaldo daha iyi durumdadır.

1

yeteneğiyle, davranışlarıyla, hareketleriyle, dindarlığıyla, sözleriyle ronaldo diyorum.