0

sorumani'de başarılı olmak için sıralamada yer almak için çok soru mu çok cevap mı gerekiyor?

bu insanlar geceleri uyumadan falan sorumu cevaplıyorlar da yetişemiyorum onlara.. ben sorulara cevap verirken neden onlarda benim sorularıma çok cevap vermiyorlar.. burada da yorum kasmak gibi durumlar yoktur umarım.

14 cevap
0

burda komuta senin elinde kardeşim.ne kadar fazla yazarsan okadsr fazla kazanırsın ama dersen yazmaktan sıkılıyorum aklıma cümle gelmiyor diye kısa kısa cevaplar ver ama hızlı yaz 2-3 saniyede bir soru cevapla aynı geliri sende elde edersin.ya da sana kendi taktiğimi anlatıyım ilk olarak siteye girdiğinde 50 soru sor sor altın sorulara uzun cevaplar ver millet senin sorularına cevap verirken sende başka taraftan kazanıcaksın bu sayede gelirin artacaktır.bol kazançlar hayırlı işler..

0

ben gördükçe cevaplamaya çalışıyorum ama bazı kullanıcılar cümleye soruyu cevaplar gibi girip gerisinde saçma sapan şeyler yazıyorlar. sanki günlük whatsapp dökümlerini kopyalayıp yapıştırır gibi . öyle uzatilabiliyorsa biz de uzatalım gitsin

0

evet başarılı olmak için ,çok soru , cevap,ve ila kurallarına göre yazılmalıdır. cun kü ben o sorunu yaşadım . o yüzden nekadar çok cevap ,nekadar güzel yazı okadar çok para demek .

0

her ikisindede kazanabilirsin. cevapları uzun tutunca daha çok kazanıyorsun.

0

henüz soru yazmayı beceremedim ama oturduğun yerden günde 1 lira bile olsa para paradır. boş boş internette gezmekten çok daha iyidir diye düşünüyorum. ancak umarım sitenin vaad ettikleri gerçektir ve boşuna uğraşmış olmam.

0

çok düşük veriyor ama yine de soru cevaplamaya ve soru çözmeye devam

0

bu sana kalmış bir şey soruların kazancı daha az ama soru yazmak için genel kültürün fazla ise az zamanda çok fazla soru yazıp cevaptan kazandığından daha fazlasını kazanabilirsin cevapları uzun tutarak kazancını artırabilirsin

1

sorulardan kazanılan kazanç tutarı sabit.
ancak cevaplar da yazılan kelime sayısına oranla kazandığımız tutarda artıyor. bu yüzden cevap vermek daha kazançlı. cevap vermekten daha kazançlı olan bir şey varsa o da uzun cevaplar vermek.

0

bu son yarışma mı. onda cevaplardan kazandığın kazanc esas alınıyor abla. 16 kasıma kadar ilk 10'da yer alan kişilerin yarışma bitene kadar yaptıkları kazançların iki katını verecek ödül olarak site. bunun içinde sürekli cevap yazman gerekiyor.

1

bende bildiğim soruları cevaplıyorum, bilmediklerimi ise google amcama sorup okuyorum.

1

ben bildiğim sorulara cevap veriyorum biliyorsam uzatıyoruz ve daha çok kazanç gelmiş oluyor kısa keserseniz cevabı bana 2 kuruş veriyor soru sormaktadır iki kuruş veriyor yani cevap da önemli soruda cevaplardan daha fazla kazanç elde edersin ikisini bir yürüt daha fazla kazan yani sıralamada bende varım cabaliyorum yani emek veriyorum gece yatıyorum ama sabah erkek kaldırıyor oğlum beni ama bugün fazla göremedim buraya çünkü oğlum çok huysuzdu onunla uğraştım

1

cevap vererek daha fazla kazanç sağlanıyor.
önemli olan kaliteli cevaplar verebilmek.

1

ben bilgim olan her konuda ki sorulara cevap vermeye çalışıyorum. sıralamadayım ama öyle özellikle şunun sorularını cevaplamayayım diye bir maksadım yok. zaten verdiğim cevaplar bana kazanç sağlıyor soruları sorana değil. ben genel de cevaplara yöneliyorum. ama gerçekten çok emek harcıyorum genelde on, oniki saatimi sitede geçiriyorum özellikle yarışma olduğunda bunları yapmaya gayret ediyorum.

1

artık yaz yaz soru kalmadı cevap verecek olsam da ne yazacağımı şaşırdım:))))