0

1 gunde 25 tl kazanmak mümkün mü?

evet arkadaslar bu mumkun mudur? :) veya yapan varmi

38 cevap
0

bir gunde zor ama iki yada uc gunde yapilabilir kendinsorup kendin cevaplarsan neden olmasin

0

bence zor ama sen bir dene furkan bey bize de haber bakalım oluyor mu?ben kendi adıma yapamam bir günde 25 lira falan.çok yorulurum.başımı ağrıtır o kadar yazı yazmak.alan varsa mani olmayayım ama:))

0

bence imkansız değil birlikten kuvvet doğar gibi tayfanı toplucaksın ve 24 saat boyunca aktıf olucaksın yorulduysan o geçıcek oda yorulduysa başkası geçıcek bu şekılde 25 tlyi bir günde yapma şansın oldukça olabılır neden olmasın bazı ınsanlar 15 lira falan kasıyor buralarda 25 tl ne gelirki benım dedıgım taktık olur diye düşünüyorum çünkü ara sıra aklımdan geçiyor biliyonmu aslında öyle bişey olsa diye ben boş olmadıgım zamanlar birisi geçse böyle hesap durmadan aktif olsa diye düşünüyodum ve çok rahat gelirler elde ederdik diye düşünüyodum şimdi böyle nasıl tam tamına 12 gündür uğraşıyorum anca 25 lira olucak ve bu tamamen bana kaynaklı aktıf degılım pek aktıf kullanamıyorum diyebilirim o yüzden sıkıntılar çekıyoruz yani damlaya damlaya göl olur diye bi söz var bizim mesela aynen öyledir bence damlaya damlaya yapıyoruz bişeyler bakalım işte buda güzel aslında boş vakıtlerınde giriyorsun buraya hem bişeyler öğreniyorsun hemde para kazanıyorsun daha güzel ne olabilirki.

0

bir günde 25 çok çok zor taramalı gibi yazmanız gerekmekte bence en fazla beş

0

adamı biraz zorlar sanırım 25 tl yapmak çok zor ama imkansız değil tabi

1

mümkün neden olma sin azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz

1

eğer tamamen bu işe odaklanırsanız daha fazlasını bile kazanmak mümkündür.

0

evet mümkün tabikide neden olmasın ki ben de isterdim ama bakmam gereken bir annem var eğer vaktin varsa yapabilirsin yani zor değil.

0

mümkün tabi. kendine hedef koyarsan başarabilirsin. kazancın üç karı kazandığımız bu üç günde kazanmamak için bir sebep yök. gerçekten üç katı veriliyor mı pek anlamadım ama deneyip göreceğiz. size başarılar umarım hedefinizi başarırsınız. bu üç günü değerlendirmeyi unutmayın.

0

mümkün olabilir. hele bu gece yayınlanan supriz vara ya. cevaplardan kazanacağının 2 katını olayı. 10 liralık çalışsan 20 tl cash. ama gün içinde sabahtan akşama otur sorulara hakkıyla cevap ver rahat 10-13 tl arası yaparsın. belki daha fazlası. altın sorulara da hakkıyla cevap verip birde uzun yazarsan deyme keyfine.

0

ben şahsen bir günde 25 tl kazanamam o konuda kendime güvenim yok zaten benim oğlum habire telefonu elimden çekiyor zar zor burda duruyorum yani hem onla uğraşıyorum hem cevap yazıyorum yani yapamamtas çatlasın en fazla 7,8 tl yapabilirm daha fazlası olmaz bende yapanada helal olsun derim gercekten

1

bir kaç gün ful uyumalısın ki öyle 24 saatte sürekli cevap vermelisin ama o mümkün değil gibi. çünkü bir süre sonra parmaklar yorulmaya başlıyor ama iyi bir çalışmayla 10-12 tl kazanabilirsin.

0

sanırım ben dört saat kadar bir sürede çok üstünde düşmememe rağmen on lira gibi hoş bir kazanç elde ettim on saat gibi bir sürede yirmi beş lira kazanmak mümkün ancak biraz zor gibi duruyor gerçekten kafa da bir yere kadar gidiyor insan sürekli ekrana bakarak psikolojik bunalım geçirir size tavsiyem de bu yönde olacaktır her şeyin bir sınırı var sağlığınızı sakın tehlikeye atmayın .

0

dünden beri cok urastim ama en kötü durumda bekim galiba daha 1 tldeyim 25 tl çok zor bence

1

bir günde zor sanırım.. 24 saat bile kalsanız bilmem ki olur mu? insanın elleri uyuşur yaz yaz.. gözler.. uykusuzluk falan..

0

bir günde en fazla 5 bilemedin 10 tl olsun 10 bile çok zor geliyor bana 25 tl yapan var mıdır yani hiç sanmıyorum ben beş yapsam şükrediyorum.

0

eğer yeteri kadar emek verilirse, kesinlikle bu sitede mümkün.

0

bir günde 25 tl kazanmak mümkün çünkü çalışsam kazanırsın