0

insanlar sadece recep tayyip erdogani alkışlamadılar ki daha önce eceviti çilleri erbakani da alkışladılar. herkes bir ümit belki bu ıyi olur maaşıma zam verir, refahını düzeltir diye kendini yöneteni hep alkışlar. sanki erdogani alkışlayanların maaşı düşük de kılıçdaroglunu alkislayanlar zengin mi? yada zenginin umrunda mi fakirin durumu. dün erbakan bugün erdoğan bu millet hep alkışlayacak birilerini umutları için. ülkenin mutluluğu için istikrar şart ancak bu istikrarı yerine getirenlerin halkı gözetmesi gerekir.

0

bu olay sadece bu sene deil iktidara geldigi günden buyana tabiki hep düsük maaslilar erdogani alkıslamaya devam eder.erdogan alir kepce ile çay kasigi ile geri dagıtır.ama bizim insanımız uyanmazki anlamazki onu.haylada bu böyle alkıslamayla devam etcek bence diye düşünüyorum.bakalim milletdaha ne kadar kandırılacak zor bir durum ama önüne gecemiyorsun bunun.

0

asgari ücret valanlar tabi kim alkışlıcak başka

2

ah akıl akıl gel de kafama takıl demişler. alan razı satan razı aç aç gezerim ama benim hırsızım benim dolandırıcım derim. onların yüzünden bütün ülke heba olup gitti gidiyor kalmadı artık

2

bence 1000. 1800 civarı alan arkadaşlar alkışlıyor

1

allah bu insanlara akıl fıkır versın ne diyelım kardesim.

1

demekki bayaa para alıyolar :) hrlal olsun :) gobellere

-2

bir ülkenin başkanı için normal diğer ülkeler bakmak lazım birde

-2

yani bence abartılacak bir rakam değil sonuç olarak ülkemizi yönetiyor ve yaklaşık 16 veya 17 yıldır bu ülkenin başında hak ediyor mu diye soracak olursanız bu konu bayağı siyasete giriyor tartışmaya açıktır evet ....

-1

tamam da sanki başka biri geçse okadar maş almicak. gecmitekiler de alıyordu o kadar ama bı bqk yapimiyorladi. en azından bu adam yiyorsada hizmet ediyor adam dünyaya kafa tutuyor.nakor olmayın arkadaşlar.

-1

bu konu biraz siyasete giriyor gibi ama yuzeysel bahsedip gececem.
74 bin₺ almasinda hic bir sorun yok netice de ulkemizi temsil eden 16 yildir bu ulkenin basinda ki insan.. ama hala destek verenlerin neden verdigini ve turk halkinin hala neden uyudugunu anlamis degilim. herseye maddi acidan bakmamakta fayda var ama hayatin bir gercegi varsa oda para dir.. asgari ucretliler veya orta gelire sahip olan aileler genellikle iktidar partisini destekledigini goruyorum. muhalif partilerdede alternarif bi muharrem ince vardi maalesef o trende kacti.. isin ozu bu konuda kendi dusen aglamaz diyip kapatmak istiyorum..

1

tamam burda bu soru sorunca yada çözüm arayınca erdoğan o parayı bırakmayacak. sadece kendimiz söyler kendimiz oynarız. bende istemiyorum bu kadar maaş almalarını ama yapacak bir şey yok bence kendi bildiklerini okuyorlar.

0

erdoğan'ın yalakaları alkışlıyor kim alkislicak reis reis diyenler alkışlıyor aç kalacak bu halk haberi yok adam paranın içinde boğuluyor . halkına bile verdiği asgari ücret bin altiyuz aman i reisi sevenler para bile almasa olur onun düşüncelerindeler çünkü resmen adama tapıyorlar o derece allah'a yapın rte değil oda sizin gibi bir kul yani

3

asgari ücret alanlar kısaca, açlık sınırında ya da yoksulluk sınırında olanlar.

1

sen var ya mükemmel bir detaysın :) genellikle 900 -2000 arası emin ol :)