0

kendınızı yorgun hıssetmek kan kusmak ihtaşsızlık karın ağrıları midede yanma gibi bunlar mide kanserinin belirtileri olabılıyor benım bır arkadasın basına gelmıştı yanı her top oynadıgmızda mıdem yanıyor mıdem yanıyor dıyıp duruyordu sonra doktora gıtmıs sonra miden artık rahatsız demişler kansere doğru gidiyosun demişler şimdi artık doktorun tavsıyelerınle çoçuk kanseri yendi çok şükür yakın bir akram ise mide kanserinden öldü annemin babasıda mide kanserinden ölmüş mide kanserinden çok yaşamını yitiren var dikkatli olmalıyız yemek yerken ellerimizi yıkamalıyız pis yiyecek türlerinden uzak durmalıyız.

0

kanser içersinde en fazla görünen bir kanser çeşididir. geç teşhis edildiğinde hızla yayılan ve malesefki ölümle sonuçlanan bir kanser türüdür mide kanserinin kendine özgü bir belirtisi yoktur genel belirtileri. çabuk doyma hissi ağrı yanma dolgunluk hissi, iştahsızlık ,halsizlik, yorgunluk, hizli kilo kaybı belitilerden sayılabilir. tümörün midenin girişini tıkadığı için yemek borusuna yakın kismini tuttuğu olaylarda yutkunma güçlüğü oluşabilir bunun yanında bulantı ve kusma eşlik eder . allah herkese acil şifa versin

0

kanlı kusma ve kanki diski en belirgin örnekleridir. bunun yanında iştahsızlık doymama mide bulantısı midede ağrı görulur.

0

mide kanseri genellikle mideyi döşenen mukus üreten hücrelerde başlar bu tip kanseri adenokarsinom denir geçen birkaç on yıl boyunca midenin ana bölümündeki midenin gövde bölgesi kanser oranları dünya çapında düşüş gösterdi bu süre zarfında midenin üst kısmının kardiya yemek borusunun özofagus alt ucu ile buluştuğu alanda kanser çok daha yaygın hale geldiğini bu bölümüne gastroözofagial kavşak mide kanserinin belirtileri halsizlikyemek sonrasında şişkinlik hissetme az miktarda yemek yedikten sonra tok hissetme ciddi ısrarcı mide yanması daima mevcut olan şiddetli hazımsızlık açıklanamayan ve ısrarlı bulantı mide ağrısı ısrarcı kusma açıklanamayan kilo kaybı sizi kaygılandıran bulgular ve belirtiler yaşıyorsanız doktorunuzdan randevu alınız büyük olasılıkla önce bu bulgular ve belirtilen daha yayın görülen nedenleri araştıracaktırmide kanserinin nedenleri ise genelde kanser hücre dna sında bir hata mutasyon meydana geldiğinde başlar bu mutasyon yüzeyin hızlı büyümesi ve çoğalmasına ve normal bir hücrenin ölmesi gereken zamandan sonra dahi yaşamını sürdürmesine neden olur biriken kanser hücreleri yakındaki kapıları istila edebilen bir tümör oluşturmaktadır daha sonra kanser hücreleri vücut gelinine yayılmak için tümörden koparabilirler gastroözofagial kavşak kanseri gastrointestinal reflü hastalığıyla(gerd) ve daha az sıklıkla da obezite ve sigara ile bağlantılıdır gerd mide asidinin özofagusa sık sık geri gönderilmesi ile oluşan bir durumdur tütsülenmiş ve salamura gıdalar açısından zengin beslenme tipleri ile midenin arkasındaki mide kanseri arasında güçlü bir korelasyon bulunmaktadır besinleri korumak için buzdolabı kullanımı dünya genelinde arttığında mide kanseri oranları düşmüştür mide kanseri faktörleri gastroözofagial kavşak kanseri için başlıca risk faktörleri gerd ve obezite öyküsüdür.mide içi lokasyonlu mide kanseri riskini artıracak faktörler aşağıdaki maddeler de içerir:
gelirsin tuzlu ve tütsülenmiş besinler açısından zengin beslenme tipi meyve ve sebzeler açısından fakir beslenme tipi aflatoksin denen mantarın ulaşmış olduğu dilara'nın yenmesi ile de mide kanseri öyküsü helikobakter pilori enfeksiyonu uzun süreli mide iltihabı pernisiyöz anemi sigara kullanımı mide polipleri.

0

sürekli devam eden mide ağrıları niğde yanmalari.

0

ağrı yanma şişkinlik iştahsızlık halsizlik gibi belirtiler mide kanseri olduğumuzjn belirtileridir. fakat bunu daha iyi anlamak için en kısa sürede hastaneye gitmeliyiz. çünkü kanser lanet bir hastalık ve vücudumuza girdimi çıkmak bilmiyor. sık görülen bir kanser türüdür. geç kalındığında geç teşhis konulduğunda allah korusun ki ölüme kadar yol açabilir.

0

şiddetli mide yanması kusmaa insanda halsizlik

0

ayrıca zeytin çekirdeğinin mide yenileyici özelliği vardır.

0

mide kanseri adamı mahfeder. dikkatli olunması gerekiyor. dikkatli olunmadığı taktirde ciddi sonuçlara yol açılabilir.

0

mide bulantısıdır. belirtilerden sonra hemen doktora gidilmeli ve mide kontrolü yaptırılmalıdır. mide konusunda ihmalkar olunmamalıdır.

0

genel olarak ağrı yanma şişkinlik erken doyma dolgunluk halsizlik iştahsızlık yorgunluk kilo kaybı gibi belirtiler görülür ayrıca ileri safhalarda tümörün yemek borusuna yakın tuttuğu olgularda yutma güçlüğü ve ayrica midenin çıkışını tutup tıkanmaya da sebep olduğundan dolayı bulantı ve kusma olarak hastalık seyir eder

0

mide kanseri belirtileri midede yanma ile başalar ve hemen doktora gidilmesi gerekir

0

mide kanseri daha çok erkeklerden olan bir kanser türüdür.bu kanser mideye giden sindirim yapmakta zorlanan ve midenin sindirim yapması zorlanabilir ve zorluk yaşar.en önemli belirtisi kusmaktır çünkü sindirim yapılmadığı için vücut ters tepki verir ve kusma gerçekleşir eğerki sürekli böyle kusmalar oluyorsa mideniz sürekli ağrıyorsa bir sorun vardır bir sorun vardır bir sorun vardır bir sorun vardır bir sorun vardır bir sorun yoktur bir sorun vardır bir sorun vardır demektir hemen bir doktora başvurulmalıdır.mide kanseri özelliklede yanlış beslenme sonucu oluşur yağlı yağlı etler çok tuzlu baharatlar ve yiyecekler mideyi alt üst edebilir o yğzden dikkat edilmelidir o yüzden dikkat edilmelidir o yüzden dikkat edilmelidir o yüzden dikkat edilmelidir o yüzden dikkat edilmelidir o yüzden dikkat edilmelidir o yüzden dikkat edilmelidir o yüzden dikkat edilmelidir o yüzden dikkat edilmelidir o yüzden dikkat edilmelidir o yüzden dikkat edilmelidir o yüzden dikkat edilmelidir. başka bir belirtisi de hazımsızlık ve şişmesidir.insan vücudu fazla olanı zaten almak istemez ve bir dur der o yüzden fazla yememek gerekir. sürekli doluluk hissi de mide kanserinin belirtileri arasındadır.sürekli doluluk hissi de mide kanserinin belirtileri arasındadır sürekli doluluk hissi de mide kanserinin belirtileri arasındadır sürekli doluluk hissi de mide kanserinin belirtileri arasındadır sürekli doluluk hissi de mide kanserinin belirtileri arasındadır.

0

mide kanserinin belirtileri; şişkinlik, ağrı, yanma, erken doyma, doygunluk hissi, iştahsızlık, halsizlik, yorgunluk, kilo kaybı gibi belirtiler olabilir. tümörün midenin girişini, yemek borusuna yakın kısmını tuttuğu olgularda yutma güçlüğü, midenin çıkışını tutup tıkanmaya neden olduğu vakalarda bulantı ve kusma sık görülür.

0

hızlı kilo kaybı iştahsızlık şişkinlik ağrı yanma erken doyma halsizlik yorgunluk ve bir çok belirti daha . midenin geçiş yolunu tıkadığı için zararlı tümörler aşırı şekilde bulantı ve kusma da görül ektedir

0

halsizlik
yemek sonrası şişme
açıklanamayan ishal
yorgunluk
gibi birçok nedeni var.

0

mide kanseri belirlitielri
gastroozofageal kavsak kanseeinin mide kanserinin bulgu ve belirtileri asagida yazdikalrimdir
halsizlik
yemek sonrasinda siskinlik hissetme
az miktarda yemek yedikten sonra tok hissetme
ciddi israrci mide yanmasi
daima mevcut olan siddetli hazimsizlik
aciklanamayan ve israrli bulanti
mide agrisi
israrci kusma
aciklanamyan kilo kaybi
sizde varsa bunlar luften ama lutfen doktora gorunun herseyin basi saglik.

0

kan kusmak
yorgun hissetmek
kusma kramplar
ağrı yanma şişkinlik erken doyma

0

mide kanseri erken dönemde genelde belirti vermez, belirtiler sonradan kendini belli eder. kendini ilk belli eden belirti hazimsizlikdir. ete karşi tiksinti oluşur ayrica karin ağrisi bulanti kusma ve kilo kaybi gerceklesebilir. bu tür belirtilerde vakit kaybetmeden bir doktora başvurulmali çünkü erken teşhis hayat kurtarir

0

mide kanserinin direkt olarak bir belirtisi yoktur. lakin bir insan vucüdunda ters giden bir şey olduğunu hisseder ve doktora başvuru yaptığında sonuç tam olarak meydana çıkar.
iştahsızlık
yemek yemeden önce ağrı
yemek yedikten sonra ağrı ve sızı yanma durumu
az yiyip doyma hissi
kusma
kanlı kusma
büyük abdest yaparken zorlanma acı ve kanama durumu belirtilerindendir.
acilen doktora gidilmeli uygun testler yapılmalı ve sonuca bakılmalıdır.