1

bu güzel bir uygulama olur .
özellikle sürekli duyduğumuz ve sürekli yitirdiğimiz kişiler olabilir.
bilim adamları.
tarihçi
fizikçi
ilim adamları
felsefeci
ve
siyasetçiler.
not : tasarım daha şeffaf ve güzel yapılabilir.

0

bence sormalı ancak altın sorular daha çok olmalı diye düşünüyorum çünkü biz kullanıcıların gerçekten paraya ihtiyacı çok sorumaninin bizi düşünceğini umuyorum.

0

oldun olmasinada günlük gündelik bilgilerde olsun işimize her an yariyabilecek şeyler günümüzde oluota bizlerin bilmediklerini öne çıkarmak iyi bir düşünce gekişimine yol açar.

0

sorulabilir. çünkü bazen çok gereksiz sorular sorulabiliyor. bilim soruları hem kültür açısından hem de bilgi öğrenmek açısından daha kaliteli sorulardır. bilim soruları ayrıca sayfanın da kalitesini yükseltir. daha kapsamlı bilgiler elde edilmiş olur.

0

sadece bilim yerine genel kültür ,bilinmedik yöresel bilgiler ,yurt dışı yaşantısı hakkında sorular, güncel konularda sorulması daha iyi olup hemde daha çok ilgi çeker bence sorular.

0

sorulsun tabiki. hatta sadece bilim alanında değil araştırıp yeni şeyler öğrenebileceğimiz her alanda sorulsun. bu sorular sayesinde hiç aklıma gelmeyecek konularda bile bilgi sahibi oluyorum.

0

evet sorulsun fakat haftada bir de turnuva yapılmalı turnuvalar her zaman daha fazla merak uyandırır hem siz hemde kullanıcılar bundan zevk alir

0

bu soru altinda icerde 47 adli yazarin dedigi gibi sorular hazirladim ama surekli beyin bedava modu aktif. soeulari soramiyorum bile. azicik siteyle ilgilenseniz.

0

evet sorulsun. bilim sorulsun, teknoloji sorulsun biz de araştırıp öğrenmeye teşvik edilmiş oluruz. bir de kitaplara dair sorular sorulsun. okuyan, araştıran, öğrenen bireylere ihtiyacımız var.

0

1 bilim soruları sorulsun.
2 spor sorulari sorulsun
3 yemek sorulari sorulsun
4 duzenli olarak sorular silinsin
5 her zaman ayni sorular çıkmasın.
6 daha fazla kazanç sağlayacak sorular cok olsun.
7 kazanç yüzdesi artsin.
8. her haftabir etkinlik olsun.
9. sohbet yeri açılsın .
10 . daha fazla kazanc sağlayalım.
11. cevap uzunluğunu belirlemek lazim
12 her sorunun cevabının uzunluğuna göre kazanç verilsin. yani ne kad uzun yazarsak o kadar daha fazla kazanc saglanmali.
13. sorumani ailesine teşekkür ederim.
14 . güvendiğim bir site
15. yöneticiler çok iyi
16. tarih sorulari daha cok sorulsun
17. meyveler sorulsun.
18. sebze türlerinin oluşumu hakkinda sorular sorulsun.
19. yemek tarifleri kizlarin ilgi alani sorulsun.
20 erkekler icinde spor araba falan sorulsun
21. ülkeler falan sorulsun.

0

evet sorsun bilimle ilgili en çok sorulsa güzel olur eğlenceli olur . mantığa uygun soru hazırlansa muhteşem olur. kültür medeniyetler ile ilgilide soru çıkabilir.

0

sorsun ama bazi sorular cok zor. cebaplamakta zorlaniyorum biraz kolay olmali .

0

evet muhteşem olur bence en iyi ogrenme yontemi araştırarak yada yanlış yapılarak öğrenilir .mesela bir sınavda yanlış yaptigimizda onun doğru cevabını öğrendiğimiz asla unutmuyoruz nedense beynimiz buna odaklanmış artık

0

tabiki sorulabilir ama ardı ardına da birbirinden bağımsız çok fazla soru sprulduğunda kargaşa oluyor sorular kaçırılabiliniyor ya da yetişilmiyor. bu soruları sormaktaki amaç bir yandan öğrenmek ise soruların zaman akışı dikkatli ayarlanmalı sürekli çok fazla olmamalı bence. zaten herkes her konuyu bilmiyor buraya bir şeyler yazabilmek için okuyup anlaması araştırması gerekiyor çoğu soru için.

0

neden sorulmasın ki sorulabilir. bence eğlenceli'de olur.

0

her kategoride soru sorulması çok iyi olur . sinema , spor , bilim vb.

0

hayir daha fazla dini sorular sorulmasini milletimizi bu vesile ile ozune dondurulmesine bir nebze sebep olur umidindeyim

0

her kategoride sorular sorulmasını öneririm. genel kültür geliştirmek açısından oldukça önemli bir adım olur, aynı zamanda bilimsel sorular da bilgi seviyesi ve genel kültür açısından oldukça yararlı olabilir, bu sebeple sıkça sorulmasını öneririm.

0

buda olabilir ama benim tahminim biraz daha spor sorsaniz daha iyi olur ben özelllikle spor dalında çok iyiyim ama bakiyorum fazla spor sorusu sormuyorsunuz bilimle ilgili çok soru soruyosunuz bence fazla sormaya gerek yok yinede siz bilirsiniz ama biraz farklı yönlere yonelmenizi tercih ederim mesela kimya ile ilgili sorular sorabilirsiniz veya gündelik hayatimizla ilgili sorular sorabilirsiniz ama illaki bilim diyosaniz onuda siz bilirsiniz.

0

sorsun. sorumaninin sorduğu bilgi sorularıyla bilmediğim ne çok şey olduğunu farkediyorum. aslında bilim yada araştırma konusu soran arkadaşlarımızda var yok değil tabiki. bu tarz sorular çoğalsın istiyorum. biraz araştırayım hatta daha çok araştırayım istiyorum. hem bildiklerim yenileniyor. hemde araştırma isteğim artıyor. öğrenmeyi seviyorum. her yeni bilgi bana yeni mutluluklar katıyor.