0

torent nedir diye sordunuz anlatalım o zaman herhangi bir birimin bu video fotoğraf pdf her ne olursa olsun oyunda olabilir yani torent dosyası adres deftaeri gibi birşeydir. siz bu dosyayı torrente gönderdiğinizde bilgisayarınıza belirli komutlar vermiş olursunuz. bu komutlar nelerdir asıl konumuzda bu bence bu komutlar parçalara ayrılmış veri yığınlarının belirlenen ipler üzerinden sizinde internet hızınızında el verdiği ölçüde indirme yapmaktır şimdi şunu iddia edenler olacaktır bazı torentler 200 kb iniyor bunun sebebi ise tanımlanan iplerin çalışmaması veyahut çok sağlıksız olması sebebinden dolayı kaynaklanmaktadır. torent sistemi sizin bilgisayarınıza bir depo olarak kullanmaktadır. müsaitlik durumuna bakarak upload isteklerini cevaplamakta yani bilgisayarınızda indirmiş olduğunuz veriye erişip kullanıma açabilmektedir. ne kadar güvenilir bir sistem sizin buna karar verip kullanıp kullanmayacağınıza karar vermeniz gerekmektedir.

0

torrent teknolojisi ücretli oyunları ücretsiz oynama gibi teknoloji

0

torrent;çok büyük dosyaları bir çok paylaşım ağıyla daha hızlı indirmeye yarayan teknoloji dosyasıdır. bir çok kullanıcı bilgisayarına indirdiği kadarını diğer kullanıcılara payaşıma açarak,diğer kullanıcılara yardımcı olur.böylelikle tek bir serverdan indirmek yerine parçalı bir şekilde bir çok kullanıcıdan paylaşılan dosyayı elde edebilirler.

0

toronto birçok indirme ve o amaçlı kullanılan indirme sitesidir internet ve internet gibi alanlardan indirilen birçok oyun uygulama gibi birçok dosyanın pdf nin indirme yeridir mantı isim kullanıcılara bir link the rolling sayesinde onu kendi sitesine yönlendir o sedan aşağıdaki görev çubuğuna bir işaret gelir indirmek istiyor musunuz sorusu gelir evet ve hayır tuşları vardır evde baş ağrısını dindirir kısmen çalışma mantığı budur tonton bununla birlikte çok etkili web iyi bir iş yapar hani güzel bir indirme mantı vardır telefonu hiçbir zarar vermez öyle dosyaları indirme telefona bu sayede hem güvenli hem de bedava bir şekilde istediğimiz dosyalar uygulamalar vesaire ve benzeri şeylerin verebiliyoruz toronto bu açıdan çok önemli ve değerli bir site olarak gözümüze çarpıyor türkiye'de böyle sitelerin sayılı olması da toronto çok başka bir yere taşıyor toronto insanları hem bedava hem de güzel bir indirme sitesi olarak tanınmıştır kısa bir sürede türkiye'nin birçok yanına yayılan toronto bu sayede insanların yapabileceklerini ve anlattıklarını çok güzel bir şekilde açıklar toronto özellikle indirme açısından çok önemli bir sitedir yani indirdiğimiz şeyler hem güvenilir hem de çok güzel iner yani mesela bir fotoğraf düşünün 24 megapiksel bir fotoğraf indiriyor tabii ki fotoğraf inmiyor ama daha başka şeyler de böyle düşünün çok kaliteli bir indirme sitesidir yani gerek pdf gerek uygulama olarak çok çok iyi şeyler indirebilirsiniz önemli olan doğru steve olmanızdır toronto da onlardan biri bununla birlikte toronto birçok kesime hitap eder şu anki günümüzde herşeyin bu kadar pahalı olmasının yanında bazı sitelerde de bu geçerlidir bazı indirme sitelerinde u indirme işlemleri paralıdır bu yüzden toronto onların önüne geçmektedir ve türkiye'de geniş bir kitleye sahiptir toronto'ya kullanan insanların ona hayran kaldıklarını söyleyebilirim toronto hakkında birçok yorum ve yorum vardır genelde güzel yorumlardır tabii ki eleştirilerde vardır ama ben toronto'nun güzel ve iyi bir site olduğuna inanıyorum kullandığım için bence toronto bir saygıyı hak ediyor tabii ki eleştiriler olabilir aksayan yönleri de var ama şu an baktın mı günümüzdeki şeylere baktım mı bence en iyi uygulama olarak liste olarak toronto gözümüze çarpıyor

0

torrent nedir çalışma mantıgı nedir anlatayım arkadaşım ...

torrent internetteki bir dosya indirmek için gerekli olan herşeyi içinde barındıran torrent soyadlı bi dosyadır. torrentin açılımı şöyledir torrentte dosya isimleri bu dosyaların boyutları nereden indirilecekleri gibi bilgiler yer alır . torrent dosyaları sitelerde ve arama motorlarında bulabilecek oldugunuz bir şeydir.

torrent ile filmler oyunlar ve günümüzde en popüler şeyleri indirme yöntemidir .öncelikle torrent bütün internet kullanıcılarının güzel bir dostudur yaygın bir kullanımı vardır ve internet kullanıcılarını kendine çeker nedeni ise hızlı dosya transferidir .

0

torrent içinde uygulamalara ayrılır utorrent bittorrent gibi genel amacı indirilmek istenen bilgi veya verinin tek bir sunucudan alınması yerine sistemi kullanan tüm kullanıcılardan parçalar halinde alınmasını sağlamaktır . mesela siz 60gb lık bir dosyayı indirmeye başladığınızda indirdiğiniz %2 lik kısım bile olsa o kısım ićinden başka bir kullanıcıyada veri upload ediyorsunuz böylelikle diğer kullanıcıda sizden veri alıp başkasına aktarıyor sunucu sayısı o kadar fazla olunca indirme hızıda artıyor ayrıca kendinizde manuel olarak tracker ekleyerek indirme hızınızı arttırabilirsiniz .

0

torrent bulut sistemi ile çalışan bir yazılımdır. normalde web siteleri sunucu istemci mantığıyla çalışır, web sitesi sunucu oradan bir şey indiren kullanıcı ise istemci olarak tanımlanır ama torrentte böyle bir şey yok herkes sunucu ve aynı şekilde herkes istemci. örnek verecek olursam bir film indirdiğinizde o filmi birden fazla kullanıcıdan parçalara ayrılmış halde alırsınız yine aynı şekilde o film sizdeyken parçalara ayrılmış halde olduğu için başka birisi indirdiğinde sizden de filmin bir parçasını alır böylelikle siz hem sunucu hem istemci olursunuz.

0

torrent programi rusya menşeli bir video fotograf oyun vs. indirme programıdır.

0

torrent in temelinde bir işletim sistemi olan 'linux' vardır. bir dosya paylaşma sistemidir. kullanımı bir bakıma risklidir. çünkü dosyayı torrent olarak indirdiğimizde bir sanal sunucu içine girmiş oluruz. biz ve diğer indirenler arasında dosya alışverişi olur. bu olay sıkıştırılmış olan torrent uzantılı dosyanın çözümlenmesinde gerçekleşir. yani bir bakıma yap-boz yapıyoruz ve yardım almak gibi bir şey. işin özünde ne kadar çok indiren kişi varsa o kadar hızlı indirir. tehlike konusu ise rat virüsüdür. rat virüsü indirdiğiniz dosyalar ile kolayca bulaşabilir. bu virüs team viever gibidir. pc nize uzaktan erişim sağlanabilir.

0

torrent teknolojisi bir paylaşım teknolojisidir. normalde internet üzerinden bir dosya indirmek istediğinizde bilgisayarınız bir sunucuya yani servere istek yollar sunucu büyük ve otomatik bir dolap gibidir sizin dosyanızı arar ve bulup size yönlendirir torrentte ise bir dosya indirmek istediğinizde önce torrent sitesine gidersiniz bu sitede adresler mevcuttur sizin indirmek istediğiniz dosyanın kimlerde olduğunun bir listesin size yollar sonra bilgisayarınızdaki torrent yazılımı bu listeye bakar ve sırasıyla bu listedekilerden alır ve dosya inmeye başlar torrentin farklı dosyayı indirirken bir değil örneğin yirmi bin kişiden birden indirirsiniz ve bu arada dosyanın sizde olduğu kadarını da paylaşmaya başlarsınız torrent kullanmak için özel yazılımlar var örneğin utorrent azerus bitlord bittornado gibidir önce bu yazılımlardan birini yükleriz sonra torrent sitelerinden adres listeleri yani torrent dosyaları indirmemiz gerekir.

0

torrent belirlenmiş dosyaları biz servera yükleyerek bizimde ordan indirmemizi sağlar

0

torrent internet üzerinden bir doya indirmek için gerekli olan her bilgiyi içinde barındıran ,torrent soyadlı küçük bir dosyadır. diğer bir deyişle torrent dosya isimleri bu dosyaların boyutları nereden indirilecekleri gibi bilgiler yer alır.torrent dosyalarına ve arama motorlarına pek çok web sıtesınden ulasabilmeniz mümkün. torrentın dunya capında yaygın bır kullanımagının oldugunu altını cızmek gerekır. daha fazla ınternet kullanıcısını kendıne cekmek ıcın hızlı dosya ındırmek ıcın calısılıyor.

mantiği:
torrent sadece dosya paylaşımı yapılmasını sağlayan bır araç değil aynı zamanda cep telefonlarına kadar indirgenmiş ve önümüzdeki yıllarda belki televizyonlara ve uydu ağlarına kadar pek çok yere girme potansıyelıne sahıp bir teknolojıdir.günüöüzde sıklıkla yasal ya da yasal olmayan şekillerde dosya paylaşımı için kullanılmakta ve asıl ünlenmesı buradan gelmektedir.
bunun yanı sıra bittorrent kullanılarak dosya dagıtımları dosyayı dagıtmada ana görev ustlenenlere ilave bir band genişliği sunucu ve benzerı yuk getirmemektedir. diğer bir ifade ile bir dosyanın paylaşımında bulunan herkesın katkısı ile bu dağıtım gerçekleşmektedir.

0

torren teknolojisi bir diğer adıyla bittorrent protokolü günümüzde dosya paylaşımında kullanılan en aktif ve en efektif sistemdir. bu teknoloji ev kullanıcılarından milyon hatta milyar dolar cirolara ulaşan şirketlere kadar her alanda çok aktif bir şekilde kullanılmaktadır. sunmuş olduğu kolaylık hız ve güvenlik imkanları sayesinde bu kadar popüler olan bittorrent teknolojisi günümüzde adını daha çok illegal dosya paylaşımı ile duyurmuştur. hatta birçok kişi sadece piracy amaçlı geliştirildiğini ve bu iş için kullanıldığını düşünmektedir.
insanların bu şekilde düşünmesini de yadırgamamak gerekmektedir çünkü şuan aktif olarak illegal dosya paylaşım trafiğinin yüzde 70i bittorrent teknolojisini kullanan programlar aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. diğer kısmı ise hepimizin bildiği file hosting üzerinden gerçekleşmektedir.
rapidshare megaupload gibi file hosting siteleri barındırdıkları sistem dolayısıyla hem dosya paylaşımında kısıtlamaya gitmekte hemde dosyaların ömrü açısından çok fazla tatminkar olmamaktadır. bittorrent teknolojisi bunun aksine çok daha güvenli hızlı özgür ve uzun ömürlü paylaşımı tamamen kullanıcıların paylaşım duyguları ve prensipleri sonucu ücretsiz olarak sunmaktadır.

0

torrent, internet üzerinden bir dosya indirmek dosya için gerekli olan her bilgiyi içinde barındıran, .torrent soyadlı küçük bir dosyadır. diğer bir deyişle, torrent'te dosya isimleri, bu dosyaların boyutları, nereden indirilecekleri gibi bilgiler yer alır. torrent dosyalarına ve arama motorlarına pek çok web sitesinden ulaşabilmeniz mümkün.

tipik özellikleri ise şöyle;

torrent bir dosyadır.
torrent ile internet üzerinden hemen her şeyi indirebilmeniz mümkündür.
her dosyanın kendine has bir torrent dosyası mevcuttur.
torrent dosyalarını bilgisayarınıza indirebilmeniz için torrent client'lara ihtiyacınız vardır.

torrent p2p paylaşım yapar.

0

tottentlerden ücretsiz filimler ve diziler indiriliyor ve oyunlar indiriliyor diye biliyorum. hiç denemedim. game of thrones dizisinin 8. sezonunu torrentten indirebilirim ama.

0

torrent üzerinden çoğu oyun ücretsiz şekilde indirmiş oynamış oluyoruz. ancak online erişim ücretli olan oynayanları indiremeyiz ve oynayamayız. dizi filmler indirilebilir. para vermeden akıllıca bir hamlede bulunuyoruz. doğru sitelerden indirmemiz gerek tabi ki yoksa virüs kapabilir telefonlarımız veya bilgisayarlarımız.

0

torrent internet üzerinden bir dosya indirmek için gerekli olan her bilgiyi içinde barındıran torrent soyadlı küçük bir dosyadır diyer bir değişle torrente dosya isimleri bu dosyaların boyutları nerden indirilecekleri gibi bilgiler yer alır

0

torrent internetin yavaş olduğu dönemlerde ortaya çıkmış bağlantı kopmaları durumunda bütün dosyanın yanmaması için part şekline bölünen bir dosyalama ve paylaşım türüdür . insanlar dosya yükleyip seed ederek bir dönem büyük para kazanmışlardır ve yeni dönemde bir coin türü olan tron un sahibi bittorrenti satın almıştır ve dosya yükleyen insanların para kazanmasını kolaylaştırmak için bittorrent tokeni yaratmıştır borsaya girince yüzde 400 gibi bir değer kazandı fakat torrent yasal bir şey değildir saygılar

0

torrent internet otramında içerik alışverişine olanak sağlayacak teknolojiye sahiptir çeşitli torrent havuzları oluşturulmuştur ve havuzlardan indirmek istediğimiz içeriği seçip torrent dosyalarını indirmemimizi sağlayacak uygulama ile uzantısı çalıstırdığımız zaman içerik indirme işlemimiz başlar ve içerik indirme sırasında aynı zamanda seed denilen tohum adı verilen sistemde indirme yaptığınız süre zarfında aynı zamanda bu dosyanın sizden sonra ki kullanıcılara daha rahat erişimin sağlanması adına upload pingi gider ve siz dosyanızı indirene kadar o dosyanın daha rahat indirilmesine aracılık etmiş olursunuz torrent içeriklerin özellikleri genelde parayla satın alınabilecek ürünlerin bazi gruplar tarafından hacklenerek veya cracklenerek kullanıcılara sunulması amaçlanmıştır tabi bu hizmetlerden yararlanırken bazı kişilerin koyduğu kötu amaçlı yazılımları göz ardı etmemek lazım bu dosyalarla karşılaştığımız zaman antivirus programını çalıstırmalı ve bilgisayarımızın zarar görme olasılığını en düsük seviyeye indirmemmiz gerekmektedir.

0

dosya boyutu yuksek olan dosyalari direk indirdigimizde baglanti probemleri vs sebebiyle bu indirme uzun surebilir veya kesilebilir torrent ile kaldigi yerden devam eder ister kasitli olarak durdurulsun/dondurulsun ister baglanti problemi yasansin. utorrent,torrentz gibi programlar,siteler akla torrent diyince ilk gelenlerdendir