0

mozart arsız bela ceza isyankar 34 kral kostantin gibi repcileri

0

klasik batı müziği 3 dönemde incelenir
klasik dönemi:
guillaume dufay
johannes ockeghem
barok dönemi:
johann sebastian bach
antonio vivaldi
jean-baptiste
klasik dönem:
joseph haydn
wolfgang amadeus mozart
romantik dönem:
gioacchino rossini
nicole paganini
robert schumann
frederic chopin
ilyiç çaykovski
modern dönem:
gustav mahler
sergey rahmaninov

0

klasik batı müziği denildiğinde eşdeğer olarak beethoven ve mozart akla gelen ilk isimlerdendir.daha çok sanatçı var ama benim için 2 sanatçı daha ileri seviyededir

0

klasik bati müziğinin en önemli isimleri
bethowen
mozart
caykovski
hatta mozartin türk marşı bile vardır

0

beethoven
rachmaniov
mozart
handel
bach
chopin,
pachelbel
carll orff
vivaldi
edvargrieg

0

klasik batı müziğinin en onemli bestekarlari denildiginde akla aslinda bir cok isim gelmektedir mozart beethoven vivaldi chopin felix ve digerleri benim favorim ise moonlight sonata dir dinlemediyseniz tavsiye ediyorum bebek uyuturkende oldukça faydalıdır tavsiye ederim

0

mozart, bach, chopin, vivaldi gibi sanatçılar hemen akla gelir.

0

klasik batı müziğinin önemli bestekarları , öncelikle akla ilk gelen isimler mozart ve beethoven dır. chopin ,vivaldi, ravel , felix, olarak sıralayabiliriz.

0

mozart bethoven haydn vivaldi caykovski bach chopin ve daha niceleri

0

bethooven, mozart, handel bence en iyileri

0

guillume dufay, johann sebastian bach ve joseph haydndır.bu sanatçılar klasik batı müziğinin en önemli sanatçılardır.

0

klasik batı müziği denilince akla en 2 bestekar geliyor bunlardan birincisi mozhart diğeri ise bethovan dır özellikle bethovan senfonileri ile batı müziğinin en önemli sanatçılarındandır.

0

farkına varıyorsunuz ki çoğu ruha hitap eden insanı dinlendiren bir tınıya sahip. sanki seni alıp eşsiz bucaksız göklerde sahillerde gezdirdiyor ama şuan ki günümüz de malesef dinleyen insan sayısı bence çok çok az. ne yazık ki bir mozart yada bir beethoven gelmeyecek dünyaya..

0

klasik batı müziği denilince akla ilk gelen isim mozart oluyor daha çok varlar ama benim için sesi mükemmel olan mozarttır tabi wolfgang amadeus mozarttır

0

klasik batı müziğinde sayılmayacak kadar çok önemli bestekar vardır. ben bu konuyla aşırı ilgili olmasam da birkaç isim biliyorum. joseph haydn gibi nicolo peyanini gibi önemli ve dönemini yansıtan sanatçılar vardır. dinlediklerimden ise antenio vivaldi, mozart ve beethoven var. hayran kaldığım bir konudur ki kulakları duymadan bu besteleri yapan mükemmel insandır kendisi. birisi çocuk yaşta ilk bestesini yapan efsane sanatçıdır. kulaklarının hassasiyeti besteleri her şeyleri o kadar önemli ki. bestelerden ziyade hepsinin hayatlarını da okumalıyız. onların hayatları da bizim için çok önemli. her parçada yaşanılanın izleri vardır. ve klasik eserler bir pop parça yazmak gibi değildir. bilgi ister emek ister zaman ister tecrübe ister kulak ister yürek ister kısaca ister de ister. işte tüm bunları kendinde toplayıp böyle besteleri bize bırakan bu büyük insanları hiç unutmamamız lazım.

0

klasik batı müziği, türkiye deki müzik tarzları arasında yer alan ve bayağı dinleyiciye sahip bir müziktir. klasik batı müziğinin geçmişten günümüze bir sürü öncüsü ve temsilcisi olmuştur, bu müzik genellikle slow ve rahatlatıcı, huzur verici, dinlendirici, kimi zaman uyutucu olmakla birlikte, kimi zaman da eğlendirici, insana mutluluk veren müziklerden oluşmaktadır. bu müziği sanatçıları ve bestekarlarına örnek vericek olursak hans zimmer, brian crian, lindsey sterling, farid farjad, beethoven, mozart, vivaldi, bach, james hoverd newton, klaus bedelt, gibi daha bir sürü örneği verilebilir.

0

mozart
vivaldi benim favorim olan klasik batı müzikleri diyince aklıma gelir

0

mozart kördü ve çok sağlam eseteler yapardı
ethooven sağırdı ama o dan yetenekli bir bestekardı
vivaldi de four reasons gibi eserleri vardı o da çok sağlam bir bestecidir
brain crain de hakkı yenilmez bir bestekardır

0

en bilinenleri mozart, bach, beethoven , chopin gibi isimlerdir.. arvo part vardır, sergei rachmaninoff vardır,a. scriabin'i biliyorum.. davidoff u biliyorum mahler var brahms muhteşemdir özellikle viola quinteti süperdir si minör olması lazım tonu..hatırladığım kadarıyla bunlar var.. bunlar dışında telemann , vivaldi gibi isimler de vardır.

0

hiçbir bilgim yok bildiğim kadarıyla kişisel klasik müziklerinin başta gelen ünlü besteciler dir. wolfgang mozart.