0

ben telefonum htc marka vede memnunum android olarak hemde geniş ekranlar ram hafıza ses olarak çok kaliteli benim için.

0

son 3 telefonum da iphone modelleriydi... oldukça memnunum

0

şu anda kullandığım telefon markası samsung galaxy j2 dir .bu telefonu her yerde düşürmeme rağmen yine de iyi çalışıyor ben bu telefonu tam 3 yıldır kullanıyorum ve donması hariç hiçbir sorunu yok .kamerası pek fazla güzel olmamasına rağmen yine de dayanıklı bir telefon .ben bu telefonu suya bile düşürdüm ona rağmen çalıştı her yerden düşürmüştüm ben bu telefonu tam 2 kere camı kırıldı ama yine de gayet iyi çalışıyor. arada bir donma sıkıntısı var onun haricinde hiçbir sıkıntısı yok taş gibi.

2

ben şuan huawei mate 10 lite kullanıyorum. kullandıklarım arasında en iyi telefon hem kullanma konusunda hem sağlamlığı konusun da çok iyi telefondur.

2

lenovo k5 plus telefon markasını kullanıyorum. aldığımdan beri iki kere garantiye gitti. belki şimdi göndersem yine gönderebilirim. bana göre pek iyi değil bu telefon markası. ama belki bana verilen cihazdan kaynaklanıyordur bilemiyorum.

0

telefon markalarının içinde apple tek geçerim eski modellerinden birini kullansamda özellik olarak yeni çıkan birçok telefondan daha iyi.

0

akıllı telefonlara geçtiğimizden beri iphone kullanınyorum.

0

ben lenovo a yetmiş on telefon kullanıyorum memnunum güzel bir telefon büyüklük olarak kullanış açısındanda iyi bir telefon . görüntülü kaliteside orta düzeyde ses kaliteside yüksek ideal bir telefon kullanıyorum kendime göre bence :)

0

sams6ng s7 edge. ama sakın almayın. güncelleme geldikçe kafayı yiyor. bir daha samsung almayacağım.

0

ben lenova moto kullanıyorum vodofoneden almıştım ama telefonumdan çok memnunum yani çelik olması benmicn daha iyi yere düşünce birşey olmuyor cunki

0

nokıa c3 kullanıyorum maalesef bır zaman lar ıphoneum da vardı ama ...:)

0

iphone 5s kullaniyorum memnunum ama biraz hor kullanmamdan dolayi ufak sorunlari var en kisa zamanda degistirmeyi planliyorum

0

samsung note 5 kullanıyorum çok memnunum.