0

evlilik teklifimi hiç beklemediği bir anda hiç aklına gelmeyecek bir yerde yaparım

0

kesinlikle abartısız bir reklif almak isterim hatta mümkünse yere çömmek gibi bir şey dahi olmamalı. heleki başka insanların yanında asla . başbaşa olmak isterim

0

dogal bi evlilik teklifi etmeyi dusunuyorum kadını mutlu edıcek bişey.

0

ucuz dandık bır tektas sevıyesız sohbet benımle evlenırmısın yerıne ucak gecsın benımle evlendesın bana evlenme teklıfı edermısın

0

evlilik teklifi çok anlamlı bir şey bence. karşı cinsin iyice tanidiktan sonra en çok nelerden hoşlanıyor da o içerikli bı teklif yaparım .ki benim aldığım evlenme teklifi yeterince muhhhtesem di

0

evlilik teklifini ben yapmayacağım için karşı taraftan beklentilerimi yazmak istiyorum .kesinlikle havada olan bir şov ile evlilik teklifi almak isterim gökyüzüne seni seviyorum ya da benimle evlenir misin ?gibi yazılar yazarsa çok güzel olur ya da bir cafeyi süsleyip ,renk ışıklarla ,balonlarla çok güzel olur.

0

hop em sevdiğim konuya geldik. senelerce planladığım bir evlenme teklifi var. hemen anlatıyorum size. simdi kız arkadasımla romantik bir yemek yiyoruz. lokantadan cıktıktan sonra daha önceden ayarladıgımız polis arkadaslar yolumuzu kesiyor. bende ve polislerde kurusıkı silah olacak. bende bazı suclardan dolayı aranan bir suclu olacam. polise teslim olmamak için kurusıkı(ses tabancı) ile ateş edecem. onlarda karsılık verecek. tabi bu sırada kız arkadaşım baya bi korkacak. sonra ben vurulmuş numarası yaparak yere düşecem. kız arkadasım yanıma geldiğinde kan varmı diye bakmayacak o korku ile. bende sonkez hakkını helal et diyip ölmüş numarası yapacam. ardından kız ahlayacak tam o sırada elimdeki yüzügü kıza tutup “belki bir kursun beni öldürmez. fakat sensizlik beni öldürür. beni ölümsüz yapar mısın?) diye sorarak teklif edecem. hem korkunc hemde romantık bir teklif olacak diye düşünüyorum.

2

evlenme teklifi içten olarak güzel bir yerde evlenme teklifi ederdim. böyle güzel manzaralı bir yerde sevdiğimle ellerini tuttum içimden geleni söyleyip evlenme teklifini ederdim.

1

neresi olursa olsun ama içten söylesin o yeter .hayalim gemide karşıdan tekneyle benimle evlenir misin pankartı geçicek havai fişekler patlayacak öyle teklif edecek falan ama hayaller paris hayatlar hatay :) ama olsun dediğim gibi benim karşımda içten söylesin o yeter bana allah o günleri görmeyi nasip etsin bekarlara :)

0

ben evliyim zaten yani artık geçti gitti aldım işte elinde yüzük tek taş ama çok güzeldi tek taşım buyuktude benimle evlenir misin ? kadınım olup benimle yaslanıp gelecekteki çocuklarımızın annesi olurmusun dedi bende kabul ettim :)))