0

bu zamana kadar hayatımda bir kere bamya bile yemedim ben çok yemek seçerim yani kısacası söylediğimde yeşil olan hiçbir yemeği yemem ve çok az miktarda sebze yerim nedenini bilmiyorum tanıdıklarından da böyle olan kimsr olmasada birçok yemeği yemem çok ayırt ederim neden bilmiyorum ama hiçbir yemeğin tadı hoşuma gitmez

0

off nasıl canım çekti yaa acayip çok severim heleki bizim konyanın düğün yemeklerinden olan bamya çorbasını çok severim çokta meşhurdur ve lezzetli

0

cok guzel olur cok severim biraz eksili olur

0

sevilmeyen bir yemek aslında ama ben gerçekten çok seviyorum çok lezzetli geliyor bana

0

bamya sevilmezmi ya tadindan yenmez o derece etli ve guzel olur

1

konya'da bamya çorbası meşhurdur ve düğünlerde geleneksel düğün yemeği olarak ikram edilir. en sevdiğim çorbalardan biridir. yemeğine de severim. ayrıca kızartması da hoştur. damak tadı kişiden kişiye değiştiği için yemeyenlere söyleyecek fazla bir şey yok aslında. tek tavsiyem denenmeli.

0

ben bamyayı çok severim kızartması çok güzel olur

0

ben küçükken yerdim. ancak bamya ve mantarı hiçç sevmiyorum özellikle o ikisini. önceden yediğim kadarıyla böyle pişince içi zarlı sulu değişik bir şey.. ancak o kadar faydalıki .. sadece yerken öyle garip bir hissi var en azından benim için öyle ..

0

bamyayı severim tadı çok güzel etli ve ekşili olur

0

ben şahsen kendim bamyayı asla yemedim vede sevmiyorum ama tabii ki bilmiyorum ki çok faydalı bir besin değeri var fiyat olarak ortalama 10 tl ile 15 tl arasında fiyatları değişmektedir ailem de eşim annem babam kardeşim yer ben hiç yemedim merakta etmiyorum ama tavsiye ediyorum tabii ki.

0

konya düğün yemeklerinde verilen çorbadır aynı anda 40 kişi kaşığını kasın içine sokar ev yapımınolanı gayet güzeldir ve tavsiye edilir

0

bamya hiç yemedim tadını bilmiyorum ama merak etmişimdir

0

bamya sevmem de yemem de.cocukken yedim bir ara tadı hosuma gtmedi bir daha agzımı sürmedim.

0

çok severim. bol domates ve ekşili. muhteşem bir lezzet. ekmeksiz kaşık kaşık yerim...

0

ben hayatta babmya yemem demism çocukluğumdan beri ama insan aç kalınca gerçekten ne olsa yermiş iş yerinde başka yemek yoktu bamya vardı bende çok az birşey temizlik birdahada yemedim tadı güzeldi ama ben bamyayai sevmiyorm yemekci abla güzel yapmıştı yani .

0

sevmiyorum çünkü benim bamyaya karşı alerjim var tadını da hiç sevmiyorum bir kere denemiştim ama hiç sevmemiştim o yüzden çok tercih ettiğim bir yiyecek değil hatta görünce uzaklaşıyorum çünkü bamya yedikten sonra bütün vücudum kabarıyor ,kaşınıyor.

0

evet çok seviyorum haftada 1 gün mutlaka yaparım.

0

gercekten basta onyargili oldugum sonrasinda severek yedigim bir yemekdi

0

bamya sevmiyom tadı çokkk igrenç insanın azı mayışıyo

0

bamya en güzel vişneli oluyor ve bence çok güzel