0

iki kat kazanç uygulaması, kişiye ya da belli seviyede ki insanlara dönük bir uygulama değildir. buradaki ana kriter kişilerin soru sormaktan ziyade mevcut konulara detaylı ve kendi düşünceleri ile yazılmış cümlelerle özgün cevaplar vermesidir.o yüzden bu süre zarfında katılım sağlayan herkes bu uygulamadan kazancını iki katına arttırılmış şekilde elde edebilir. şahsen sorumani site yönetiminin bu tarz uygulamalarının sitedeki hareketlilik ve aktif katılımı ve paylaşımı arttırması bakımından faydalı olduğunu düşünüyorum.

0

buna cevap verlenermi alıyormuş iki kat kazanç ve ben verdiğim halde süre geçtiği için alamıyorum mu?

0

kazanci burda cevaplayan tum arkdaslarimiz aliyor az veya cok herkez nasipleniyor

0

şuan cevap verirsen iki kat fazla alıyorsun yani işliyor bugün son olması lazım yani bildiğim kadarıyla gece sona erecek suprizimiz yani cevap yapıp kazanabilirsiniz uzun yazarsan daha fazla kazansın kardeş ve herkes alıyor sadece iki üç kişi değil cevaplayanlarin hepsi alıyor

0

soruları cevaplayanlarin hepsi. yani soru crvspliyorsan sen de kazanıyorsun öbür yazar da... bu gece mi yarin gece mi ne bitiyor bu sürpriz.. yükleyebildigin kadar yüklen cevaplara ki sende kazan biraz.

0

herkes alıyor arkadaşım. yarına kadar bol bol cevaplayalim.

1

iki kat kazancı soruları cevaplayan herkes alıyor. attım soru başına sistem cevaplama da; 0,20 kuruş veriyorsa.. şimdi 0,40 kuruş yazacak bana bu sorudan ötürü gibi.. diye düşünüyorum..ama bu sadece 3 gün idi.. bugün son dün mü bilemedim.. aslında devam etse ne iyi olacak değil mi? nasıl hükümet imar yasası için müracaatleri 31 aralık tarihine kadar uzattıysa, soru manide bu ay bitene kadar dese ne güzel olur :) bir de şu yarışmalar var ama bizler gibi sonradan siteye gelenlerin oralarda söz sahibi olmamız imkansız..adamlar haftalardır sitede.. cevaplaya cevaplaya liste başı olmuşlar.. :)

0

hayır herkes alıyor ,yarın bitecek 2 kat kazanç .cevapladığın her soru 2 kat kazandırıyor.