0

eğtim yerlerde ne eğtimi eğtimmi kaldı okuyan lar cahilin cahili zaten

0

ben şuan ülkemde olan eğitim sisteminden memnun değilim. bence sömestr tatili kısa ve bence ülkemizdeki okullarda olan bilgisayarlara daha fazla para harcanıp daha iyi bir bilgisayar alınması gerektiğini düşünüyorum. bence ülkemizdeki eğitim düzeyi yeterli değil

0

yani ülkede egitim sistemi mi varmıs? ilkez sizden duydum. egitim sistemi o kadar yetersiz ki bunu anlatmaya kelimeler yetmez. bilgisayar dersinde oyun oynatıyorlar. müzik dersinde flüt caldırıyorlar. beden eğitimi dersinde maç yaptırıyorlar. tarih desem zaten doğru ve yeterli diğil. derslerde boş boş yazı yazdırıyorlar. egitim dediğin bu olamaz ya.

0

eğitim seviyesi, eğitim kalitesiyle doğru orantılı bir şekilde işler. ülkemizdeki eğitim seviyesini bilmem ama eğitim kalitesi oldukça elverişsiz ve kontrolsüz.

0

ülkemizde eğitim denince sadece bir okuldan mezun olmak etmek anlaşılıyor nitelikli eğitim meslek hayatında kullanılacak bilgiler verilmiyor.

0

ulke de universite okusalaf dahi cahil olan insanlar var.okuyup okumayana saygi duyuyorum ama biraz ulkemizde akil disi dusunen insanlar var