0

semaver cay yapilmaya yarayan bir alettir piknikbalanlarinda guzel gider

0

semaver odun ateşinde çayın yapılmasını sağlayan bir ev aletidir

0

semaver çaydanlığın büyük hali olup su ısıtıcı olup çay ısıtmaya yarar ve şahsen çay içmeyen biri olarak çok lezzetli oluyor herkese tavsiye ederim çok misafir gelince çok kurtarıcı oluyor helede düğün cenaze gibi kalabalik toplu yerlerde cok iyi oluyor her eve lazim evinizde yoksa alin bence

0

semaver odun ateşinde çay yapılmasını sağlayan bir alettir.

1

aklıma ilk sait faik'in okuduğum kitabı geldi. orada şöyle diyordu; odanın içinde kızarmış ekmeğin kokusu ve semaver ne güzel kaynıyordu." gibi.. semaver de çay demlerler.. altta çayın suyu üstte demlik kısmı.. kullanmadım ama elektriklisi var sanırım.. küçük ev aletleri kategorisinde görülüyor bazı markaların.. hiç semaverden çay içmedim.. porselen demlik tercihimdir.. daha keyiflidir.. şimdi içiyoruz mesela.. :)

0

semaver odun ateşinde çay içme keyfi demektir. açık alandaysaniz ve kalabaliksaniz keyfine doyum olmaz.

0

semaver çoklu çay demleme aracı olarak görülmekte yaklaşık tek demlemede seksen tane ince belli bardağı dolduruyorlar ortalama büyük çaycılar kullanıyorlar ya da bu semaveri büyük derneklerde verilen toplantılarda konferanslarda kullanıyorlar .

0

semaver cay demlemeye yaranyan bir aractir.cayi semaver de demlediginiz caydanliktan cok cok daha guzel olduguna emin olabilirsiniz.

0

bir erzurumlu olarak , semaver çayını çok severim. değişik bir çaydanlık sistemi diye tabir edebilirim, orta boru kısmına ateş yakılır ve demlenecek çaydanlık ateşin üstüne konur , çesmeli kısmın içine de su konur ve kaynaması beklenir , bilmiyorum psikolojik olarak mı etkileniyorum diye , çok lezzetli oluyor semaver çayı.

0

semaver içinde çay demlenen büyük bir alettir.genel olarak kahvehanelerde,yas evlerinde ,düğünlerde falan kullanılır.