0

pazarda karışık ürünler satılıyor organik olanıda var

0

pazarda satılan ürünler kesinlikle tamamı ile organik değildir organik olanlar da vardır olmayanlar da

0

hayır organik ürünün halkın ulaşabileceği yerlerde satılabileceğini düşünmüyorum açıkcası , daha çok elit kesimlere fakat sayılı elit kesime ulaşımı kolaylaştırılabilir.

0

bazıları organik organik olanlar belli oluyor zaten çoğunluğu değil

0

organik değil organik diye satılan köy ürünleri bile organik değildir üretici olarak ve köyde yaşayan birisi olarak söylüyorum bir ürünün organik olabilmesi daha doğrusu organik sertifikası alabilmesi için bir kaç yıllık bir denetimden geçmeli bununda bazı şartları var üretim yapılan yerde daha önce enstansif tarım yapılmamalı çevresinde organik tarım yapılmayan yer varsa en az beş yüz metre mesafede olmalı bu şartlar sağlansa bile ilk bir iki yıl üretilen ürün organik olarak nitelendirilmiyor sonrasında ürünlerden numune alınıp testleri yapılıp organik ürün sertifikası veriliyor ve ürüne uygun ambalajlarda satılıyor.

0

pazarda satılan ürünlerin çoğu organik değil maalesef insanlar organik diye atıyor ama satılan ürünlerin çoğunda maalesef ilaçlar ve gübreler kullanılmakta ilaç ve gübre nin verildiği sebzelerin organik olması da imkansız

0

tabii ki de organik değil yani çoğu köyden geldiğini, organik olduğunu falan söylerler ama çok belli oluyor organik olup olmadığı ama köy pazarları var köy pazarlarında satılan ürünlerin hepsi genel olarak organik oluyor zaten satış yapan insanların da köyden gelen insanlar olduğunu görünce ürünlerinde organik olduğunu görüyorsunuz.

0

malesef değil. çünkü köylümüz bilinçsiz bir şekilde üretim yapıyor. göze güzel görünsün, daha iyi satış yapayım diye bilinçsizce ilaçlama yapıp, hormon veriyorlar.

0

köylü pazarları var orada organik ürünler satılıyor ancak normal pazarlarin çoğu organik değil bence.

0

bildigim kadariyla organik olmali.ama markette satilanda kotu hormonlu degil yani

0

hepsi değil tabi. köylü teyzelerimin sattıkları organik ama :)