1

sorumani, bir sorum olacak bazen cevap yazıyorum ve cevabi gönder diyorum. sonra uygulama atiyor ve kazanç vermiyor?

yani diyeceğim şu tam cevabi yazdim gönder butonuna tıklıyorum. gönder butonu gidiyor. öğle kalıyor. sonra bir bakıyorum sistemden çıkmışım. tekrar giriş yapıyorum. kazanç kısmına bakıyorum. hiç bir kazanç vermemiş. böyle bir şeyle karşılaşan var mı acaba.

9 cevap
1

bu internetle alakalı bir durum bende de oldu kaç kere. kısa yazdıklarım neyse de uzun yazınca bozuldum biraz. bilgisayardan giriş yapıyorsam ve yine uzun yazdıysam, yazıp bitirdikten sonra interneti kontrol etmeden göndere tıklamıyorum artık. başlığı yeni sekmede aç dediğinde açıyorsa cevabı da gönderiyorum. açmıyorsa bekliyorum internetin düzelmesini. kopyala yapıştır özelliğine böyle anlarda ihtiyaç duyuyorum açıkçası, hepsini tekrar yazmaktan vazgeçebiliyorum çünkü bazen. ama suitimal edildiğini bildiğim için gerekli bir güvenlik önlemi olarak görüyorum. biz yine yazarız sorun değil, işimiz bu oldu artık.

0

evet aynı sorun bende de oldu arkadaşlar arkadaşların dediği gibi şebeke ile ilgili olabilir

0

bende birkaç kere aynı sorunla karşı karşıya geldim yazdığım her şey kendi kendine silindi tekrar yazmaya çalıştım ama oluyor yani zaten sitede herhalde çalışma var o yüzden dolayı olabilir diye düşünüyorum .yani geçici bir süreliğine böyle sorunlarla karşı karşıya gelebiliriz ama dediğim gibi geçici şu an site bakımda olduğu için öyle aksilikler oluyor.

0

internetten kaynaklanabilir kardeş birdaha kapatıp ac telefonunu internetini bide sorumani'den çıkış yap gir bunların hepsini yap öyle dene bence ondan dolayıdır yani

0

internet bağlantısının kopmasından dolayı olabilir. telefondan giriyorsan şebeke çekmemesinden olabilir.

0

internet kesintisinden kopma meydana geliyor. bende de oluyor arada bir. hele ki dakikalarca uğraştığım bir cevapsa kendime de gelmem yine dakikalarımı alıyor.

0

böyle bir durum da ne yapmam gerekiyor acaba, şimdi yazdıklarımı kopyalasam olmuyor tabi sıkıntı oluyor. kopyalama işlemi yaptin diye uyarı geliyor. onca yazdıklarım boşa gidiyor :(((

0

bizde böyle birşey olmuyor. ya internet hızında bir şey vardır yada telefonun arada takılabilir. telefonunu aç kapat düzelecektir.

1

bu sorun bende de oldu birkaç kere. site benide attı. tekrar o sayfaya giremedim.