0

evet başvuruda bulundum kim milyoner olmak ister? yarışmasına... ama daha çağrılmadım.. geçen ekim kasım gibi başvuruda bulundum... 3 ay filan olmuş yani.... bazılarını kolay çağırdıkları gibi bazılarını da uzun yıllar çağırmıyorlar. birde öyle birşey ki çok başvuran var... e yani bu kadar uzun süre gelmemesinin de bir haklı yanı var. birde ilginc anıları olan kişileri daha çabuk çağırıyorlar. ya da yüksek lisans yapacakları, yurtdışına çıkacak olan kişileri çağırıyorlar genelde... dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama.

1

başvuru yaptığımda yarışmayı kenan ışık sunuyordu. çağrılmadım. bu aralar yine aklıma geldi tekrar başvuruyum istedim ama başvurunuz bulunmaktadır cevabını aldım. o zaman çağırın :)

herkes çıkıp hemen çağırdılar dedikçe bir ufak bozuluyorum açıkcası. ama yarışma başvuru formunda, başarılarınız, fotoğrafınız, şiveli konuşup konuşmadığınız, hayatınızda başınıza gelen en güzel ve en kötü olay vs. bulunuyor. sanırım ilginç başarıları ya da ilginç hayat öyküleri tercih ediliyor. anlaşılan ben pek ilginç gelmedim.

0

hayir yapmadim cunki bu tarz konularda sanssiz oldugumu dusunuyorum :))

0

geçen sene başvuru yaptım dönüş olmadi

0

seneler önce başvuru yapmıştım ama hiç dönüş alamadım.

0

3 yıl oldu başvuru yapalı gecen tekrar denedim başvurunuz bulunmaktadır dedi güldüm bende kendi kendime