0

para kazanmak amacı ile burada bulunuyorum. gün içinde en fazla 4 lira kazandım ama bilgi soruları ile değil, yorum soruları ile kazandım. sanırım ikisi de aynı parayı kazandırıyor. satıra göre alıyoruz diye düşünüyorum. bu nedenle bana yorum sorularını cevaplamak daha kolay geliyor. bilgi için takıldığım farklı siteler mevcut.

0

buradaki çoğu üyenin genel amacı olan para kazanmak için buradayım. bunun dışında sorulara cevap vermek için soru hakkında araştırma yaparak bir şeyler öğrenebiliyorum. bu da benim genel kültürüm için artı sayılıyor. sonuç olarak ağırlıklı olarak para kazanmak için buradayım ama aynı zamanda genel kültürüm gelişsin diye de buradayım.

0

gerçekten para verip vermeyeceğini denemek için. yani para önce. bilgi de bonusu diyelim.

1

sorumani sitesinde yani herkes biliyor buraya bu site soru ve cevaplara karşılık para veriyor yani herkesin burada para için bulunduğu zaten bellidir tabii ki amacımız hem para kazanmak hem bilgi edinmek ama önceliğimiz para olduğunu belirtelim çünkü benim ihtiyacım parayı olmazsa sadece bilgi olsa mesela insan başka kaynaklardan da bilgi edinebilir. evet burada bilgi ediniyoruz mesela bazı soruların cevaplarını bilmiyoruz araştırıyoruz öğreniyoruz o da güzel bir şey ama burada hiç kimse yapmacık davranmasın herkesin amacı bellidir yani para kazanmak için burada da ben de dahil olmak üzere ben hiç yapmacık olarak davranmiyorum sadece bilgi için önceliğim paradır benim çünkü az da olsa çocuklarımın bir ihtiyacını giderebilirim yani dışarıda çalışmadığım için boş vakitlerimi burada para kazanarak geçiriyorum tabii bu arada bilgi ediniyorum bildiklerimi de paylaşıyorum o da güzel bir şey ama herkesin amacı para olduğunu düşünüyorum.

0

tabiki para için her kim bilgi için diyorsa yalan söylüyor çünkü bilgi edineceğimiz bir süür platform varken burada amatör olan bizlerin cevaplarına güvenecek değilsiniz tamam illaki doğru düzgün bilgi yazan vardır ama yine bu platformun bilgi için güvenilir bir yer olduğuna katılmıyorum.o yüzden her kim bilgi için buraya geldiyse üzgünüm ama pek kazançlı çıkamaz. iyi hoş bir program lakin bu cevaplar kontrol edilse gereksiz soru soranlar ve şuan yaptığım gibi boş cevap verenler uygulamadan atılsa daha güzel olur. ha bide bu kadar yazıya çok ama çok az kuruş veriyorlar yani parmaklarımızı yormaya hatta elektrik faturasını kullanmaya interneti bitirmeye değmez. bence haklıyım ama bende gerçekten parayı veriyorlarmı diye merakımdan bunu kullanıyorum.

0

işte para kazanmak için girdim kimsenin amacı bilgi edinmek değil herkesin ortak amacı para kazanmak doğal olan da bu bu sitede öğrenebileceğim bilgilere ne kadar güvenebilirim ki ya da herkes gibi kullanıcılar demeyelim ne kadar samimiyet ve doğrulukla cevap veriyorlar sadece sadece doğru cevaplara para verilseydi gerçekten bilgi edinmek için de katılanlar olabilirdiçünkü insanlar yanlış da olsa da orada olsun istedim bize para vereceğini düşündüğüm için saçmalayıp para kazanıyorlar bu yüzden herkesin ortak amacı para kazanmak buradan bilgi edinmek için çok fazla soru yok bize de bir sürü saçma sapan saçma sapan saçma sapan konuşma ya da aynı soruyu soran üyelere bana verilmeden ya da birkaç gün para kazanmak ile ilgili soruları cevaplama cezasına yazılmıştır mt2 bedava para kazanma çünkü cebimde hiç para yok düşünürken youtube'dan sorman iyi gördüm oradan nasıl para kazanabiliriz şu an yatıyorum..

0

ben buraya sadece para kazanmaya geldim.bilgi gerektiren soruların bazılarını cevaplıyorum.onun dışında bir çoğunu bilmediğim için daha çok yorum sorularını cevaplıyorum.bilgi sorularını pek sevmiyorum.genel kültürüm berbattır.

0

para kazanmak kendini geliştirmek ve bilgi sahibi olmak başkalarını bilgilendirmek için burdayim basta araştırdım ve kotu tek bir yorum yok bu yuzden cok güvenilir bir diye herkese tavsiye ediyorum hep birlikte kazanalım diye

0

ben para kazanmak amacıyla kayıt oldum sonra daha iyi ve çok kazanabileceğim bir site bulup sorumaniye biraz ara verdim 1 haftadır ara sıra girip cevap yazıyorum ve hala kazanmaya devam ediyorum.

0

her ikisi içinde bulunuyorum burada. öncelikli amacım tabi ki de para kazanmak ama ikinci amacımda bir sürü yeni bilgi edinmek. bazen bilmediğim bir soruyla karşılaşıyorum ve o konu ilgimi çektiğinde araştırıp öyle cevaplıyorum. hem bir şey öğrenmiş oluyorum, hem de para kazanıyorum.

0

ben okuduğum için hem para kazanıyorum hemde vakit geçiriyorum vakit geçirme sebebimde hiç bir şeyi kafama takmıyorum aşk acısı felan güzel oluyor hemde yapmam gerek proje için para biriktiriyorum.

0

yani zaten para kazanma ve bilgi edinme sitesine başka ne için kayıt olunabilir ki? ben aslında para kazanmak için siteye kayıt oldum herkes gibi ancak para kazanırken bir yandan da bir sürü bilgi edindim hiç bilmediğim bilgileri ve kelimeleri ilk defa bu sitede duyup bu sitede öğrendim. yani düşünün hem iyi bir miktarda para kazanıyorsunuz, hem de üstüne güzel ve yeni bilgiler elde ediliyorsunuz. ben zaten bu sitede bilmediğim şeyleri öğrendiğim için çok aktif olmaya çalışıyorum.

0

ben aslında para kazanmak için kaydoldum buraya. site yönetimi de böyle sorular sormayın veya bu tarz sorular sorabilirsiniz diyor bende ona uymaya çalışıyorum birde. yani bu sayede hem para kazanmış oluyorum hem de bilgi edinmiş oluyorum. yani sırf para kazanacağım diye de siteyi çöpe çevirmeyelim değil mi :) sonuçta buradakilerin çoğu para kazanmak için burada.

0

ben para kazanmak için burdayım ama aynı zamandada bilgimi geliştiriyorum ve genel kültürümü

0

para kazanmak için.40 karakter olayı yüzünden yazıyorum bu cümleyi okuma :d

0

burada çoğu kişininde amacıı olduğu gibi benim de amacım para kazanmak. bilgi kazanmak dediğimiz ne ki.. soruları soruyoruz. kimse gelip cevap bile vermiyor. bende ne yapıyorum. güncel hayatın içinden olan şeyleri, yeni değişen bir sistemi, sgk primleri değiştiyse onu okuyup soru haline getiriyorum. çünkü şuan için millet bilgiden çok geçinmenin derdine düşmüş günümüzde. buradaki çoğu arkadaşımızın da zaten amacı para... belki birkaç kuruş kazanırım da buzdolabıma bir mevye koyarım ya da bir faturamı öderim düşüncesinde çoğu kişi. o yüzden buradaki arkadaşlarımın çoğunun bilgiyi düşündüklerini zannetmiyorum. şimdi kimse kendini kandırmasın, bilgi sorularına bile para kazanabilmek için cevap yazmaya çalışıyoruz. bende para için burada bulunuyorum. şuan bekarım, işsizim ailemle yaşadığım için ev geçindirme gibi bir derdim olmayabilir ama en azından üstüme bir tane tişört alabilirsem ailemden para almadan, ne mutlu bana. en azından uğraştım, çalıştım, o kadar yazdım diyorum. kendi emeğim var çünkü bu parada. emek vererek o kadar yazmışım, tabiii parasında olacağım işin. :d :d

0

tabiki buradaki herkesin ilk hedefi para kazanmaktır.aksini dusunen yoktur.tabiki hemde sorulara cevap verirken öbür soru ve cavaplarinada göze takılarak insan bilgi sahibi oluyor bence.

0

burada soru ve cevap yazarak para kazanmak için varım çünkü öğrenciyim ve işim yok bu yüzden burada para kazanmak istiyorum

0

benim amacım net para kazanmak.kıvırmaya falan gerek yok neyse odur bende.kücükte olsa bir ek gelir olsun evde bos bos yatıyorum la.

2

ben buraya para kazanmak için geldim. derdim bir faturamı buradan ödeyebilirsem benim için kardır düşüncesi ile.. kimse kusura bakmasın refah içinde olsa gelip burada soru cevaplamaz.. buraya harcayacağı zamanı çok başka yerlerde kullanır.. öğrenmek için falan da dersek kendimizi kandırırız.. öğrenmek derdinde olsak kitaplar alır, onları okuruz.. herkesin derdi para.. şimdi bu gece şans topu çekildi..benim borçlarımı kapatacak kadar para çıksın beni kimse bu sitede göremez..
akıllı insan işi mi bu ayol.. yaz yaz parmaklarım bitti...ne için belki günde 10 lira kazanabilirsem ki zaten 10 lira kazanılmaz.. ancak kazandıklarım sorulara verdiğim cevapların 3 ile çarpıldığı döneme geldiği için oldu.. şansıma yani.. şimdi gelenler de bu şans yok.. belki sorumani tekrar o özelliği arada aktifleştirir de herkes kazanır.. önemli olan hakkını vererek kazanmak.. boş beleş içi boş cümleleri kurup cevaplamamak..