2

sıcak içecekler mi yoksa soğuk içecekler mi?

neden tercih edersin?

19 cevap
0

yaz aylarının vezgeçilmezi olarak soğuk içecekler tercihimdir.hem insanın susuzluğunu gideriyor hem de hararetini alıyor.sıcak içecekleri hiçbir zaman tercih etmem kahve dışı.

0

kışın sıcacık kahve yazın da buz gibi limonata sanırım bu iş mevsime göre değişiyor.

0

çok aşırı bunaldıysam soğuk içecek tercih ederim. yani gün içinde yediğim öğüne göre değişir. mesela kızartma menemen gibi aşırı tuzlu yiyecekler yiyorsam yanında bol şekerli çay içmek daha keyifli olur. ama sulu yemekler, pilav, tavuk gibi yiyecekler varsa yanına çay gitmeyen türden yiyecekler yiyorsam meyve suyu, icetea, kola, ayran gibi soğuk içecekler içmeyi tercih ederim. yani yediğin şeyin yanına ne iyi giderse onu içer insanlar genelde.

0

yaz kış farketmiyor bana.iki türlüsünü de içiyorum.ama soğuk olanlar bir tık daha iyi geliyor bana.sıcaklar çok içimi ısıtıyor.aşırı soğuk, kar falan varsa o tür havalarda ısınmak için sıcak olanı tercih ediyorum.

0

soğuk içecekler ferahlattığı için soğuk içecekleri her zaman tercih ederim. soğuk su bile olur. yaz kış dolaptan içerim zaten. sıcak içecekler için de harareti alıyor falan diyorlar ama şimdiye kadar bir şeyini görmedim

0

soğuk içecekler , neden derseniz bir kafede oturduğunuzda soğumasını beklemeden 2 saat içebilir ve fazladan sipariş vermeyebilirsiniz :)

0

aslında her ikiside değil çünkü mide problemim olduğu için her ikisini de tüketemiyorum. ancak yazları soğuk içecekler kışları da sıcak içecekler diyebilirim.

0

havaya gore degisir.hava sicaksa soguk icecekler soguksa sicak icecekler bu kadar basit severim:)

0

herkes için de olduğu gibi kışın normal ya da sıcak, yazın normal [ yani ortam ısısını kastediyorum içtiğimiz suyu ] ya da soğuk

0

tabiki kışın sıcak ..
yazın ise soğuk içecekler iyi gidiyor

0

yerine göre sabah saatleri sıcak içecekler tercihimdir, öglen saatleri soğuk içecekler,aksam vakti hem sıcak hem soğuk içecekler tercihimdir.

1

mevsimine göre değişir..misal, şimdilerde soğuk bir şeyler asla canım yemek ve içmek istemiyor.. ama yazın da çay bile içmek canım istemez..

1

mevsime göre değişiyor. yazın mesela soğuk içecek daha çok tüketiyorum. kışın ise sıcak içecek daha çok tüketiyorum.

2

daha çok tercihim soğuk içeceklerden yana oluyor.

0

soguk icecekler daha hizli elde edilebiliyor bence soguk icecekler :)

1

sogukla cok arasi olmayan biriyim ben,o yüzden sıcak içecekler.

0

kışın sıcak yazın soğuk fakat yazın iki sıcak kahve ve çay vazgeçilmez

0

ben yaz kış soğuk içeceği tercih ediyorum kola ama kısmet sicakda içerim ama ilk soğuk içer sonra sıcak içerim çünkü ben kolasz durmamam sabah bile kola içiyorum yani :)

1

yazlari soğuk içecekler, kışları sıcak içecekler.