0

müzik dinlemek
pes oynamak
bilgisayarda oyun oynamak
kitap okumak
yürüyüş yapmak
arkadaşlarla gezmek
sorumania ya girmek

0

canım sıkıldığı zaman dışarı çıkmak ve yürüyüş yapmak bana iyi gelir temiz hava almak doğayla iç içe olmak bana keyif ve huzur verir. aynı zaman da kitap okumak müzik dinlemekte beni rahatlatır ve can sıkıntımı gidermiş olur belki beğendiğim bir filmi izlemek hoşuma gider veya filmi araştırıp izlemek. dışarı çıkmak arkadaşlarımla vakit geçirmek gibi durumlar da da can sıkıntımı gidermiş olurum kendimi aha itti hissederim.

0

en çok telefon başında oyalanıyorum maalesef. ama kitap okumayı da boş zamanlarım da çok seviyorum

0

müzik dinlerim yuruyuş kafamı çok dağıtır sessız bir yerde kitap okurum

1

ilk canjm sıkılınca sevdiğim kadını ararım konuşurum uzun uzun. sonra müzik dinlerim yada kitap okurum. bazen film izlerim.

2

canım sıkılınca daha çok müzik dinlerim. bazen film izlerim. ve bazen de ararım sevdiğim adamı onunla konuşurum :)

1

canım sıkılınca yapmayı en çok sevdiğim şey, yürüyüş yapmaktır.hem spor okuyor hemde temiz hava stresi azaltıp rahatlamamı sağlıyor.tavsiye ederim.

0

muzik dinlemek
youtube dan video islemek
sorunani ye girmek
yuruyus yapmak
sigara icmek

0

sıkılınca kahve içip dışarıya bakarım ,kitap okurum ,telefonla ilgilenirim ,eğer televizyonda izlenecek bir şeyler varsa oturup televizyon izlerim veya kız kardeşimle sohbet ederim ,türk kahvesi yapar onun sohbetine katılırım. :))

0

benim canım sıkılırsa sadece kendimi ev temizliğine veririm yada dışarıya çıkarim ama çoğunluk temizlik yaparım. ama artık burayı bulduğum için sorumani'de takilrim. :)