2

sabahlar genellikle değişiyor. bazen işim olduğunda, sınav olduğunda veya ders olduğunda erken kalkıyorum. olmadığı zaman ise 11 12'de kalkıyorum.

2

her gün değişiyor. ama bu sıralar 7-7.30 gibi kalkıyorum.

0

sabahları genelde geç kalkarım

0

hayatımızda farz olan ve ilk sorulacak olan namaz olduğu için, her sabah, namaz vakti kalkarım. malum namaz vakitleride her gün değiştiği için belli bir saat yok.

0

bu sorunun cevabı güne gore değişiyor.
pazartesi günü saat 10 da,
salı çarşamba perşembe cuma ise 6.30 da
cumartesi günü saat 9.30 da
pazar günü ise 9 da kalkiyorum.
aşağı yukarı saatler böyle ama bazen değişkenlik gösterebiliyor.

0

her sabah iş sebebiyle 8:30 da kalkarım fakat hafta sonu saat 10:00 buluyor.

0

sabahları genelde saat dokuz otuz ile 10 arası kalkarım. bu genellikle geç yattığım zaman dilimlerinde sabah kalktığım saatlerdir.

-2

ben normalde oğlumun yüzünden üç saat yatarım ve iki gündür hiç uyumuyorum çünkü uyumuyormus uyutmuyor da yani ben sabah 7 de ayaktayım . ayakta uyurum ben hep :)

0

hiç belli olmuyor, aslında tembellik edip geç kalkmayı severim ama genellikle işlerim oluyor ve erken likalkıyorum. bazen de her şeyi boşverip öğleye kadar uyuyorum. :)

0

sabahları genelde 9-10 arasi kalkıyorum.
isten dolayı eve gec geliyorum ve sabahlari kalkmakta zorlanıyorum.
sabah 10 , aksam 12

0

herhangi bir işim varsa sabahları erken kalkıyorum 8 en geç 9 gibi uyanırım .ama herhangi bir işim yok ise saat 10 veya 11’e kadar uyuyorum.

0

üniversite den mezun olduktan sonra iş bulamayınca sabahlara kadar uyanık kalıyorum. sabahta saat 11-12 gibi kalkıyorum.

0

genelde ortalamaya alinca 9-10 arasi ama daha erken oldugu da oluyor :)