0

çörek otu yağı binbir derde deva bir yağdır. ve çok işe yarar tat olarak çok beğenilmesede çok şifalıdır. en önemli bir özelliği de şeker hastalığı olan insanların şeker seviyesini dengede tutmaya yaramaktadır.

0

çörek otu binlerce yıldır birçok medeniyetin faydalarını bildiği hatta kutsal kabul ettiğin bir bilgidir bitkidir.hazreti muhammed'in çörek otu kullanan çünkü onda ölümden başka her hastalığa çare vardır hadis en önemli örneğidir.insanlar çörek otu yağını inceleyen 600'den fazla bilimsel araştırmada bunu doğrular. eski şekilde yan etkisi yoktur hiçbir şekilde yan etkisi yoktur.neredeyse hiçbir yan etkisi olmayan çörek otu içerdiği vitamin ve minerallerle tam bir sağlık deposudur.çörek otu birçok hastalığa şifa niyeti nedir.çok eski yıllardan beri bilinen bir şifalı bitkidir. çörek otu yağı yaraları iyileştirici bir özelliği vardır. daha çok baş ağrısına iyi gelen baş ağrısını geçirir. bağırsak kurtlarını düşürücü etkiye sahiptir. bağırsak paraziti ne geçirir sindirim sistemini rahatlatır. kabızlığı gidermeye yardım eder. hemoroid yani pasur içinde iyileştirici özelliği vardır. özellikle de astım ya da alerjik reaksiyon olan kişileri de parçalanır. burun tıkanıklığını giderir.bir damla burnumuza yaptığımızda gerçekten çok faydasını görürsün. çörek otu yağı bronşit ve öksürüğe iyi gelir özellikle de kış aylarında nezle, grip için etkilidir. ateş düşürmeye yardım eder.çörek otu yağı kan basıncını ve yüksek tansiyon yani hiper tansiyonu düşürür.kolesterol düşürücü etkiye de sahiptir ve kolesterolü dengeler.sütün bağışık sistemini güçlendirir ve hastalıklara karşı direnç sağlar. diş ağrılarını geçirme yardım eder. özellikle de ben diş ağrısı için kullanmıştım gerçekten çok faydasını gördüm. başka bir faydası ise gebelikten sonra emzirme dönemi ne arttırır ,doğum yapmış annelerde süt artışı sağlar. eğer ki uykusuzluk çekiyorsanız şifa çörek otu yağında bulabilirsiniz. çünkü gerçekten çok faydasını görürsünüz.kas ağrıları için bir çay bardağı çörek otu yağı ile masaj yapabilirsiniz.mide bulantısı mide ağrısı için yarım tatlı kaşığı zencefil suyu ile yarım tatlı kaşığı çörek otu yağını karıştırarak günde gideceksiniz. günde 2 kez içebilirsiniz.kurşun ben de kullanmıştım mide bulantısı için mide ağrıları için gerçekten çok faydasını görürsün. kansere karşı koruma sağlar. sinüzit oldukça önemli bir etkiye sahiptir iyi gelir. saç dökülmesini önler ve saçların erken beyazlamasını engeller. sinir, stres,depresyon ve gerginlikten uzaklaştırır. diyabet diğer adıyla şeker hastalığı için oldukça faydalıdır. kan damarı duvarlarının esnekliğini arttırma yardımcı olur.kronik yorgunluğa iyi gelir ve safra kesesi taş oluşumu gibi hastalıklara karşı etkilidir. dolaşım sistemi yarar sağlar. özellikle de cildi oldukça faydası vardır. cildin kurumasını ,kuruyarak çatlamasını engeller ve ciltte onarır. sedef hastalığının yanısıra egzama gibi cilt hastalıkları için de kullanılabilir. ayaklarda kaşıntı yapan tırnak mantarı ve deri mantarı ile mücadele etkilidir.özellikle de herkesin artık sorun haline gelen özellikle de genç kızların aklını için iyileştirici özelliğe sahiptir. genel anlamda çörek otu yağının faydaları bunlardır.

0

çörek otu yağı başka sistemi güçlendiren özellikle. hastalıklara karşı koruma sağlar. iyi bir kalsiyum ,demir ,sodyum ve potasyum kaynağıdır. doymamış ve esansiyel yağ asitleri açısından zengindir. birçok kanser türüne karşı koruma sağlar. bu açıdan gerçekten çok iyi bir yağ.mesane kanseri ,meme kanseri, mide kanseri ,kemik kanseri ve rahim ağzı kanseri gibi kanser türlerine karşı koruyucudur. karaciğerin yenilenmesi ne bir tazelenmesi ne yardım eder. karaciğer kanserinin yanı sıra diğer kanser türlerine karşı da koruyucu ve durdurucu etkisi vardır aynı zamanda alkol tüketimi çeşitli hastalıklar ve bazı ilaçların yan etkileri sayesinde hasar gören karaciğerlerin iyileşme sürecini hızlandırır. içeriğindeki acı maddesi ile uyarıcı süt ve idrar arttırıcı etkileri vardır. sedef hastalığı, egzama, siğiller ,ellerde ve vücutta çıkan yaralara karşı bu otun yağı ve taneleri kullanılabilir. böbrekleri koruyarak böbrek taşlarının düşürülmesine yardım eder. artık çoğumuzun çok önemli hastalıklarından birisidir böbrek taşı düşürmek. hafızayı ve algılamayı kuvvetlendirir dikkat eksikliğine iyi gelir özellikle çocuklarda. kolesterolü düşürür yağı felç ve tetanoza karşı kullanılır.üzümle birlikte tüketilerek kan yapıcı etkisi olması da faydaları arasındadır. iltihapları tüketici ve tedavi edici etkisi vardır. özellikle de romatizma sonucu oluşan sırt ve bel ağrılarına karşı etkilidir.android indirilmesine yardım eder,kan şekerini düşürür, şeker hastalığı yani diyabete karşı iyi gelir. bağışık sistemi güçlenmesi vücuda zindelik vermesiyle birçok hastalık önleyici etkiye sahip olması çörek otunun faydaları arasındadır. rahat nefes almaya yardım eder solunum yolu hastalıklarına fayda sağlar ve bronşları açar. kemikleri çok iyi gelir, eklem ağrısı eklemlerde şişme ve artrit gibi kemik rahatsızlıklarına yarar sağlar. kolesterol dengeleme sebebiyle kalp hastalıklarına karşı koruma sağlar.

0

her derde deva olarak bilinir saç dökülmesinden mide yanmasına kadar çok şeye iyi gelir

1

kolon kanserini önleyicidir. diyabeti önler. kalp sağlığı için önemli rol üstlenir.

0

çörek otu yağı herşeye derde devadir aklına ne geliyorsa hastalığa yada güzelliğe cildine bunların hepsinde iyi gelir hastalıkların hepsinde iyidir çörek otu.

0

çörek otu bir tek ölüme deva değildir derler. her şeye faydalıdır.

1

saç dökülmesine
gribe doğal koruyucu
mide yanmalarına
enerjik tutar
yorgunluğa iyi gelir.her derde devası vardır.
kremide vardır.o da yanıklara iyi gelir.

1

çörek otu yağının faydaları çoktur. ilk önce çörek otunun bir şifa deposu olduğunu ve ölümden başka her derde deva olduğu söylenmektedir. ayrıca çorak otu yağı, kemik ve kas ağrılarına iyi gelir, kanser karşı koruyarak, kansere yakalanma riskini düşürür, baş ağrılarını dindirir, sindirim sistemini rahatlatır, mineral ve vitamin deposudur, kolesterolü dengeler, öksürüğü iyi gelir, saçlara canlılık ve sağlık kazandırır.

0

çörek otu ve çörek otu yağı, ölümden başka her derde devadır.
diş ağrısı,baş ağrısı,eklem ağrısı,mide rahatsızlıkları kısacası aklınıza gelebilecek herşey.

0

ölüm harici her derde devadir.
peygamberimiz(sav) in tavsiyedir.