0

kadınlar fiziki özelliklerine önem verirler çünkü genellikle eğer ki bekarsa bu insan karşısındaki erkeği en azından etkilemek ister. ona karşı güzel görünmek ister artık erkekler güzel kızlara bakmadığı için kendine daha çok bakarlar. o yüzden dolayı kadınlar daha çok fiziki özelliklere önem verirler saçlarına kaşlarına ,giyimine, kuşamına, ayakkabısına, elbisesine yani her yönden makyajina dahi önem verirler.

0

bayan değil kadın öncelikle.
çünkü böyle öğretildi bize. kadın nasıl olmalıdır? kadın nasıl davranmalıdır? kadın neye benzemelidir? kadınsan şöyle davranacaksın, şöyle giyineceksin, şunları yapacaksın, şöyle görüneceksin, bunlara değer vereceksin, böyle olmak için uğraşacaksın vs. dedikleri için güzellik önemlidir. hep çok güzel olmamız lazım, hep bakımlı olmamız lazım, hep fit olmamız lazım, uzun saçlı olmamız lazım mesela, aynı zamanda da doğal olmamız lazım vs vs vs.
bunları ne zaman geçeceğiz? ne zaman önce insan olmaya önem vereceğiz acaba. sıkılmadık mı yani artık. kadınlar birbirini kıskanırmış da, erkekler öyle beğenirmiş o yüzden de. blabla.

0

çünkü erkekler kadınların aklından çok fiziğine önem veriyor.

0

kadınlar herkesten önce kendilerine güzel gözükmek isterler . bakım,saç ,el ve tırnak, fizik, bunlar onlar için önemli unsurlardır. kadının doğasında vardır aslında bu . ama biz bunları şimdilerde çok farklı yerlere çekmeye başladık . bu bizim ne kadar cahil ve yobaz olduğumuzun göstergesidir.

0

bayanlar beğenmeyi, beğendirmeyi, güzel görünmeyi, süslenmeyi, kısaca hol görünmeyi isterler. bunu da kendi hemcinsleri için yaparlar. bayanlar narin yapılı insanlar olup yaratılıştan gelen i güzellikler sergileme ve güzel görünme arzusu taşırlar. tüm bayanların veya genelinin diyelim içinde kıskançlık vardır. birbirlerini kıskanırlar. bundan dolayı bayanlar dış görünüşe önem verirler.

0

genel de bayanlar fiziki olarak bakıyor ama bence çok yanlış bi kavram yakışıklıysa bile adam değildir çünkü için de iyilik yoktur hep ön yargılı olurlar genel olarak bunu çözmek erkekler için biraz zor.