0

daha önce üç defa çektim. birincisinde dördüncü günde yatırıldı. ikincisinde ikinci günde yatırıldı. üçüncüsünde ise yirmi dördüncü günde yatırıldı. üçüncünün uzamasının sebebi teknik sorunlardan kaynaklanıyordu. bizleri bilgilendirdiler. bu durum herkes için geçerliydi. ben bu siteye sonsuza kadar güveniyorum. reklam engelleyici kullanmayıp, günde en az bir defa bile olsa reklamlara tıklarsanız site yönetimi para kazanır ve bu kazandığı parayı bizlere verir. bu durum, bun benzer tüm siteler ve telefon uygulamaları için geçerlidir. adamlar kazanamazsa eğer, kazandıramazlar.

0

yeni başladım bakalım ne olacak inşallah yatar paralar

1

yedi kez ödeme aldım. toplamda 175 lira para kazandım. ödeme konusunda sorun yaşamadım. yeni gelen arkadaşlar güvensizlik yaşamasın diye yazmak gerekir bunları bence.

0

evet sorumani'de para çektim. ve sorumani guvenilir bir site gerçekten parayı ,veriyor. güvenebilirsiniz. arkadaslarimda parası almış durumda sıkıntı yok yani :)

0

evet ben ödememi aldım hiç sorun yaşamadan hemde üstelik 1 gün sonra aldım normalde 3 iş günü yazar ama daha erken yatıyor.

1

allah daha kısmet etmedi. inşallah şu parayı biriktirim çekecem.

2

maalesef ben daha para çekemedim. allah nasip ederse en kısa zamanda çekeceğim.

0

merhaba arkadaşım. ben iki defa çektim dün akşamda üçüncü defa ödeme talebinde bulundum. güveniniz tam olsun bu siteye. siz kopya içerik yapmadığınız sürece site size yarışmalarıyla hep daha fazla kazanc elde etmeniz bile sağlıyor.

0

arkadaşlar ben aldım hem de iki kere. hiç kesintisiz.

0

ben de yeni başlayanlar da nim. ve bu soruyu çok merak ediyorum acaba var mı hiç para çeken ve cidden para veren bir site mi ya. illa kendimiz çekinceye kadar bilemeyecekmiyiz. birisi çıksa ve dese ben çektim diye çok daha huzurlu olacağım. ama mutlaka var dir. ya şuan yarışmalara bakiyorum da baya para kazanan var. o adamlar mutlaka çekim yapmıştır. yoksa boşu boşuna niye uğraşsın lar ki, yani bana öğle geliyor. mutlaka para çeken var dir diye de umut ediyorum. yoksa bunca emeklerim boşuna gidecek. onca vakit harcıyoruz yazık olacak. inşaallah öğle düşündüğümüz gibi bir şey ler olmaz ve parayı öderler.

0

bende daha cekmedim ya insalalh madur olmayiz

0

bende yeni sayılırım bende henüz çekmeyenlerdenim.

0

ben daha çekmedim .

0

daha çekmedim yeni başladım çünkü bakalım