0

bende oradan geldim buraya. nasıl kazandığın belli değil orada. o kadar cevap yazıyorsun, neye göre kazanç veiryor hiç belli değil. son zamanlarda da ap kuru denilen bir olay çıkmış. kuzenim hala orada arada yazar, odan duydum. yani o kadar da iç açıcı bir sistem değil. bende girip baktım kuzenimin hesabından. yine aynı şekil. neye ne kadar ap verdikleri belli değil. kafalarına göre istediklerine veriyorlar gibi birşey. birde ödemeler aylık. bu ne maaşlı çalışan gibi. sorumaninin canını yiyeyim. böyle bir site daha var mı hiç? sorumani en azından istediğin zaman çekebilirsin diyor. asıl bu sitenin coşması lazım. ama işte hep iyi olanlar hep biraz daha geride kalıyor ne hikmetse. umarım bu site uzun soluklu olur da, birlikte daha güzel zamanlarda da çalışırız burada.

2

ben az önce kayıt oldum bu siteye. 2.5 aydır ahmetesor sitesindeyim. para da almıştım 187 tl kadar. fakat yönetim o kadar ilgisiz ki. en son saçma sapan ithamlarla suçlanıp aplerimin bir kısmını aldıklarında aklım başıma geldi. burayı da oradan bir arkadaşım önerdi sağ olsun. en azından burada her yazdığımız cevaptan para alıyoruz. 5 dakikada 50 kuruş kazandım. orada 3 kuruş bile gelmiyor bu kadar zamanda.

0

ben bilmeme ahmete sorrr agahahdasda dsfsdfcxfsdasfsdf

2

ben o siteyi denedim. kazancı çok azdı. boşu boşuna iki günüm çöp oldu. bir hafta sonra bu siteyi buldum. siberyazilimci.net sitesinde paylaşıldı. sonra kayıt oldum ve kazanmaya başladım. çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. 5 kişi filan kayıt olmuş ama uğraşmamışlar pek..

0

açıkcası ben o siteye de daha önce kayıt olmuştum ancak hiçbir şey anlamadım ve hoşuma gitmedi sitenin içeriği ve kullanışlı fena sayılmaz ama burası kadar kullanışlı basit hızlı ve iyyi değil özellikle kazanç kısmındaki ağ sisteminden hiçbir şey anlamamıştım ancak soru mani sitesi ile tanıştıktan sonra mutlu oldum burası çok daha iyi ve kullanışlı bir site sorumani ekibine teşekkür ediyorum güvenilirliği bakımından kazanç bakımından da gayet iyi anlaşılır ve güzel.

0

herkes buraya gelmiş biz değil ahmet düşünsün

0

önceden ben de o sitedeydim, buradan gayet daha çok memnunum.istediğim zaman vaktimi burada kaliteli olarak geçiriyorum, bilgi en büyük cevherdir ve edindiğim bilgiler giderek çoğalıyor burada.

0

@banu reklam yasak dediler. halbuki ben bu siteyi onların sitesinde dönen reklamlardan gördüm :d yani tezatlığa bakar mısın. onların sitesinden görüp geliyorum ama bana reklam yapamazsın dediler. :d

0

@okuyankurd sen neden engel yedin ki gayet güzeldi soruların ve cevapların.

0

en iyisini yapmışsın. bak burada en azından istediğin zaman çekebiliyorsun ve yönetim çok iyi burada. hemen geri dönüş yapamasa bile dinliyorlar, yardımcı olmaya çalışıyorlar.

0

@okuyankurd seni sitede gördüm bende kazançlar az diye kendi üyeliğimi iptal ettim

2

reklam yapmasaydın daha iyi olurdu kardeşim. o sitenin adını her duyduğumda sinirlerim tepeme çıkıyor. bu ay sonu ödeme alacaktım, sırf paramı vermemek için reklam yaptığınızdan dolayı hesabımız kapatılmıştır diyerek paramı vermediler. o kadar emek boşa gitti ben ordan alsaydım 1 ayda 60 tl yaptım o site benim üstümden tıklanmalarla o paranın kaç katını kazandı haram zıkkım olsun.
sorumani ekibi siz böyle siteleri sakın örnek almayın.

0

ve ben o sitede birkaç arkadaşa dedim ki o site 2 aya kalmaz kapanır dedim. 2 ay olmaz ama kapanacak o site. görürsünüz.

0

neden memnun değilsiniz o siteden merak ettim?

0

benim ismimi zaten orada görmüşsündür illa ki. ben zaten beni engellemelerinden sonra hiç müdana edip de tekrar üyelik açmadım. ve 16 gündür de buradayım. çok memnunum siteden.